Juraj Zigman, trenutno najeksponiraniji domaći modni dizajner, ručno je oslikao Philips Fashion glačalo i uveselio nam mrski kućanski posao

philips glacaloNeodoljivog dizajna, novo Philipsovo glačalo idealno je za sve ljubitelje mode koji cijene svoje slobodno vrijeme, ali žele osigurati savršen izgled svoje odjeće. Upravo ovo glačalo omogućuje postizanje izvrsnih rezultata uz manje napora i utrošenog vremena. Novo Fashion glačalo predstavljeno je u sklopu Philipsove globalne kampanje „Savršena iz dana u dan".

„S vremenom je glačanje postalo jedan od najdosadnijih kućanskih poslova. Nama je u Philipsu bila želja olakšati ga inovacijama, učiniti zabavnijim i na taj se način još više približiti našim potrošačima. Zato smo novo Fashion glačalo uskladili s modnim trendovima, posebno ga dizajnirali i povećali njegovu učinkovitost. Fashion glačalo omogućuje tri puta brže glačanje uz njegu odjeće. Zahvaljujući novim karakteristikama glačala, odjeća je bolje očuvana i dulje zadržava nov izgled. Naime, potrošači uglavnom ne znaju da se glačalu starijem od pet godina smanjuje učinkovitost i ukupna izvedba za čak 50 posto", istaknuli su u Philipsu. 

Da i glačanje može biti užitak na događanju je pokazao i Juraj Zigman, poznati hrvatski modni dizajner koji je nekoliko Philipsovih Fashion glačala i ručno oslikao. „Fashion glačalu sam želio dati i poseban vlastoručni potpis pa sam osmislio dodatne motive koji ga čine jedinstvenim. Za nas koji se profesionalno bavimo modom, pravilno održavanje odjeće ključno je za njezin dobar i nov izgled. U tome će uvelike pomoći i novo Philipsovo Fashion glačalo koje se, osim po učinkovitosti, izdvaja i atraktivnim modernim dizajnom koji se savršeno uklapa na modne piste", istaknuo je modni dizajner. 

Za nježno klizanje po odjeći

Philips, kao stručnjak u proizvodnji glačala, već pedeset godina stalnim unapređivanjem i razvojem proizvoda opravdava povjerenje mnogobrojnih potrošača. Tako se u svijetu svakih 2,5 sekundi proda po jedno Philipsovo glačalo, na godinu taj broj iznosi oko 13 milijuna, dok je u posljednjih pedeset godina Philips prodao ukupno oko 290 milijuna glačala diljem svijeta.

zigman glacaloJedinstvenog atraktivnog dizajna, Philipsovo Fashion glačalo potpuno uklanja nabore na svim tkaninama osiguravajući savršene rezultate.  

Zahvaljujući posebnom stopalu, glačalo nježno klizi po odjeći, a snažan ispust pare trenutačno izravnava tkaninu. Za teže dostupna mjesta kao što su šavovi ili područje oko gumba, Philipsovo glačalo ima i praktično dizajniran šiljasti vrh. Uz manje uloženog truda glačanje tako od kućne obveze postaje užitak i omiljena dnevna rutina. 

Za što ugodnije glačanje i jednostavniju uporabu, glačalo ima posebno dug priključni kabel, veliki kapacitet spremnika za vodu koji ne treba često punjenje te indikator razine vode. Dulji vijek trajanja i optimalna izvedba osigurani su posebnim sustavom za uklanjanje kamenca - Double Active Calc. 

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.