Pepe Jeans London lansirao je novi ženski miris Bright, koji dolazi sa snažnom porukom o svijetloj budućnosti ("Bright Future"). Ova raskošna parfemska voda za žene osvojit će vas blistavim notama mandarine, svježim duom đumbira i kruške, ženstvenim bijelim cvijećem, kremastom sandalovinom, moćnim pačulijem i mošusom

pepe jeans bright

Dvije čitateljice koje na poklon dobivaju divni miris Pepe Jeans Bright (blistav, samouvjeren i veličanstven), su:

MARIJANA PEREšKO, KARLOVAC

ADRIANA STOJANOVIć, BAšKA

 

pepe jeans bright

Pepe Jeans Bright je ženski miris koji naglašava jedinstvenost svih žena i, ruku pod ruku, donosi raznolikost ljepote i slobodu samoizražavanja. Bright miris vas inspirira da budete sretni, živite slobodno i hrabro uz pozitivnu posvećenost sebi, drugima i budućnosti.

pepe jeans bright

Senzualna "druga koža" koja blista i odiše samopouzdanjem

Miris se otvara svijetlim notama mandarine i svježim drskim dodirom đumbira i kruške. Slobodno i odvažno srce mirisa otkriva snažnu ženstvenost bijelog cvijeća koje vas čini ovisnim. Snažan osjećaj samopouzdanja počiva na luksuznoj bazi kremaste sandalovine, sofisticiranog pačulija i mošusa. 

pepe jeans bright

Miris je dizajniran s predanošću održivosti jer ima bočicu i ambalažu koja se može u potpunosti reciklirati. Sastojci su prirodnog porijekla i veganski. Bright je blistav, samouvjeren i veličanstven miris koji poziva na svijetlu budućnost. 

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.