Lush svijet - mirišljav i prirodan, uvijek u veselim bojama s pričom koja svakom od proizvoda daje i vlastiti karakter, dobio je pojačanje na kojem će biti jako zahvalna koža vašeg lica i tijela

lush_saoun_unluckyyNakon što je Lush sudjelovo u jednoj epizodi BBC-eve inačice reality showa "The Apprentice", njegovi su osnivači odlučili ponuditi isti izazov svojim zaposlenicima. U dva navrata, u sjedište Lush manufakture u engleskom gradu Poole pozvani su ljubitelji Lusha iz svih zemalja!

Vođeni svojim znanjem o proizvodima i željama lusholjubaca diljem svijeta, dobili su zadatak, u roku od nekoliko sati, osmisliti  sasvim nove proizvode. Izazov je prošao iznad svih očekivanja, a neki od novih proizvoda već su spremni za upoznavanje s vama!

Grease Lightening
Pobjednički tim izumio je Grease Lightning, mali, praktični gel koji prištiće suzbija munjevitom brzinom! Vrhom prsta nanesite na bubuljicu malu količinu ovog antibakterijskog gela i gledajte kako čajevac, ružmarin i lijeska rade svoj pročišćavajući posao.

Jednako je djelotvoran na jednom prištiću kao i kad se bori protiv mnoštva gadova - u svakom slučaju oni će nestati!

13 Soap (Unlucky  for  Dirt)
Ovaj je sapun napravljen po želji medicinskih sestara lusholjupki koje su čule da origano ubija bakterije. Antibakterijski origano, med i mirisna ruža spoj su kojeg morate imati pri ruci, posebno u vrijeme kada bukti epidemija svinjske gripe. Zaraza se, među ostalim, najlakše sprečava pranjem ruku, naravno - sapunom. Kruto formulirani sapuni  puno su učinkovitiji od tekućih inačica jer ne sadrže konzervanse i ne pogoduju razmnožavanju virusa i bakterija.

Coco Lotion
Ovaj je losion potpuno blagog, nježnog mirisa. Sadrži svježe, tonirajuće mandarine, pomlađujući ružmarin i svježi ananas koji zbog prirodnih enzima kožu dovodi do apsolutnog savršenstva. Ipak, prava snaga Coco Lotiona dolazi iz predivne mješavine ulja i maslaca. To su redom ulje sjemenki sezama, bučino ulje i, u najvećem omjeru, ekstra djevičansko kokosovo ulje za mekane ruke i maznu kožu.

lush_sapun_plavi_svijetSapun Plavi Svijet
Prvog kolovoza započinje prodaja sapuna Plavi Svijet.

Sva sredstva prikupljena prodajom ovog mirisnog sapuna s morskim algama, morskom soli, uljima limete i lavande bit će donirana istoimenoj organizaciji za područja njihove djelatnosti koja uključuje znanstvena istraživanja, edukacijski centar o moru i zaštitu morskog okoliša.

Poštujte pravila ponašanja u blizini dupina, usporite i uživajte! Možda ćete vidjeti, čuti i osjetiti više nego što mislite.

 

 

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.