Ne samo mat, nego i legendaran: Avon True Matte Legend ruž za usne spaja 3 profesinalno važne stvari u jednu – primer za bazu i hidrataciju, najjači ikad Avon pigment i posebno precizno nanošenje zahvaljujući dijamantnom obliku, inspiriranom četkicom za usne makeup artista, koja omogućuje savršenu aplikaciju

avon true matte legend ruz

Avon, kompanija koja svake sekunde proda 4 ruža za usne, lansira Avon True Matte Legend, kolekciju ruževa kojom ljubiteljice ljepote same kreiraju svoj legendaran look. Zahvaljujući spajanju tri profesionalna trika u jedan jedini proizvod: hidratacija, intenzivna boja i vrhunska definicija, Matte Legend omogućuje nanošenje i izgled usana baš poput pravog profesionalnog make-up artista.

avon true matte legend ruz

Tajna za savršenu definiciju je ekskluzivan dijamantni oblik na vrhu ruža koji reproducira profesionalnu četkicu za usne, kreće se po liniji, konturi i ispunjava bojom bez napora. Posebno intenzivna boja dobiva se zahvaljujući 50% više mat boje nego u bilo kojem drugom Avonovom ružu za usne, što formulu ove kolekcije čini najpigmentiranijim ružem brenda Avon. Kako bi hidratizirao usne, čineći ih mekim i glatkim, Matte Legend sadrži ultra hidratantan primer koji zaključava i boju i vlagu te nema potrebe za nekom drugom bazom.

avon true matte legend ruz

"Kao tvrtka čije ruževe žene stvarno vole i koriste, jer odgovorni smo za čak jedan od svaka tri prodana ruža za usne u svijetu, uvijek razmišljamo unaprijed i tražimo načine kako ženama olakšati odluku o kupnji i učiniti je dostupnijom, kvalitetnijom, zanimljivijom. Ruž za usne i naš je make-up bestseller u Hrvatskoj, posebno mat finiša, te smo sigurni da će i ovaj legendaran ruž postati omiljen među našim korisnicama", govori nam Lucija Josipović, voditeljica odnosa s javnošću i oglašavanja u Avonu.

avon true matte legend ruz

Nova kolekcija dostupna je u 11 nijansi visokoga intenziteta, u ekskluzivnom srebrnom pakiranju po promotivnoj cijeni od 32,90 kn.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.