Biotherm 2014. godine predstavlja svoju prvu liniju Dry Touch proizvoda za zaštitu od štetnih sunčevih zraka. Tekstura je nemasna, te pruža zaštitu i hidrataciju zahvaljujući Biothermovoj izvanrednoj formuli za njegu kože

biotherm dry touch

Visoka zaštita naših unaprjeđenih sunčevih filtara te formula s hidratacijskim učinkom sada su spojene u nevidljivu dry touch teksturu - brzosušeće silicijeve mineralne čestice u kombinaciji s antioksidantom vitaminom E i drugim aktivnim sastojcima. Dry Touch je dostupan u osvježavajućem spreju - 'maglici' za tijelo ili mat kremi za lice, a osmišljen je upravo za prave ljubitelje sunca, kojima je napokon dostupan proizvod u kojem će istovremeno uživati i dobiti optimalnu zaštitu od štetnih utjecaja - objavio je Biotherm.

U svrhu pružanja visokog stupnja zaštite i hidratacije, Biotherm je razvio novi Brume Solaire Dry Touch koji se na koži gotovo ne osjeća, a donosi suhi finiš iznimne mekoće. Učinkovit sustav filtara Mexoryl pruža široki spektar zaštite od UVA i UVB zraka. Boosteri unaprjeđuju ravnomjerno raspoređivanje filtara po površini kože, pružajući ujednačenu pokrivenost i bolju zaštitu.

biotherm dry touch

Budući da zdrav ten ovisi o kvaliteti kože, Biothermovi proizvodi za zaštitu od štetnih zraka, tri za tijelo i dva za lice, sadrže vitamin E koji ima antioksidacijsko djelovanje. U moderniziranoj, premium ambalaži u sedefno žutoj nijansi, svaki od ovih proizvoda utjelovljuje našu filozofiju koja promiče zaštitu, uživanje na suncu i zdrav ten.

Cijene:

Mlijeko za tijelo ZF 15, ili 30 ili 50, 200 ml: 200 kn
Mlijeko za tijelo 400 ml: 280 kn
Creme dry touch ZF 30 ili 50: 192 kn
Baume solaire dry touch za osjetljivu kožu ZF 30: 216 kn
After sun losion 216 kn

Dostupno u Muelleru

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.