Dobre vijesti za sve ljubiteljice ljepote kojima je stalo do okoliša i prirodnih sastojaka koliko i do iznenađujućeg i autentičnog izgleda: CATRICE Clean ID asortiman ponovno se širi. Proizvodima se sada pridružuje Limitirana kolekcija Clean ID, čije je zaštitno lice poznata influencerica Ella Dvornik

darivanje clean ID

Tri čitateljice koje na poklon dobivaju svaka svoj tandem Catrice Clean ID bestselera - noćnu gel masku za lice i Gua Sha kamen za masažu lica - su:

NIVES RADMAN, ZAGREB

MATEJA BAJS, ČAKOVEC

TINA ANDABAKA, DRNIS

Ella Dvornik u blogerskom je svijetu postigla zavidan status, dok kozmetika Catrice u beauty svijetu predstavlja kultnu make up ikonu. Kada se ovo dvoje genijalaca na tronu spoji u jedno, rezultat je besprijekorna suradnja koja donosi limitiranu kolekciju Clean ID. Proizvodi su veganski i cruelty free, kao i svi CATRICE proizvodi. Dolaze bez silikona, parabena, PEG spojeva, mineralnog ulja i mikroplastičnih čestica i podržavaju održivi uzgoj palminog ulja (to se odnosi i na derivate palminog ulja), ako ih proizvodi sadrže. U kolekciji se nalazi 16 genijalnih proizvoda među kojima su i hitovi Noćna žele maska za lice i Gua Sha Lifting kamen za lice.

darivanje clean id

Za tretman ljepote kod kuće: Catrice Gua Sha Lifting kamen za lice svojim neobičnim oblikom udobno leži u ruci te je idealan za umirujuću masažu lica. Catrice kamen za masažu izrađen je od aventurinskog ružinog kvarca koji hladi kožu i smanjuje otekline na licu. Serumi, ulja i kreme za lice mogu se savršeno umasirati u kožu kamenom kako bi se dodatno pojačao učinak njege kože.

darivanje clean id

Za uspavane ljepotice: Clean ID Overnight Jelly maska za lice djeluje preko noći, vlažeći i revitalizirajući kožu. Predivne gelste teksture, lako se nanosi na kožu i ima ugodan učinak hlađenja. Sljedeće jutro ten izgleda osvježeno, glatko i blistavo sa zdravim sjajem. 

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.