Sukladno visokim Celzijusima, naša koža i sunce druže se dok jurimo na posao, uživamo u šetnji gradom ili hvatamo dašak vjetra vozeći bicikl. Iz tog razloga, u ljetnim danima od iznimne je važnosti zaštititi svoje lice, najizloženiji dio našeg tijela, od štetnih sunčevih zraka

nivea skin care spf

Više nema razloga da bježite od sunca, o vašoj svakodnevnoj njezi lica pobrinut će se omiljene NIVEA dnevne kreme sa zaštitnim faktorom. Uživajte u vrućim ljetnim danima i spriječite prerano starenje kože. Izaberite NIVEA Urban Skin dnevnu kremu za lice ili NIVEA Q10 Plus dnevnu kremu protiv bora i mirno šećite gradom upijajući zrake sunca.

Za potpunu zaštitu vaše kože od negativnih utjecaja okoliša i UVA zračenja pobrinut će se NIVEA Urban Skin dnevna krema za zaštitnim faktorom 20. Njena lagana formula s ekstraktom organskog zelenog čaja i hijaluronskom kiselinom intenzivno će hidratizirati vašu kožu, pružajući joj zdrav izgled i mladenački sjaj.

nivea skin care spf

Svakodnevna gradska rutina posebno je zamorna za kožu u ljetnim mjesecima i čini ju beživotnom. Uz NIVEA Q10plus dnevnu kremu protiv bora sa zaštitnim faktorom 30 vaša će koža blistati od energije i svježine tijekom cijelog dana. Zahvaljujući koenzimu Q10 spriječiti će prerano starenje vaše kože te istovremeno djelovati kao antioksidans.

Cijene:

NIVEA Urban Skin dnevna krema SPF 20, 50 ml: 49,90 kuna
NIVEA Q10plus dnevna krema protiv bora SPF 30 50 ml: 106,90 kuna

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.