Elizabeth Arden predstavlja Retinol + HPR Rapid Skin Renewing Water Cream, inovativnu kremu obogaćenu retinoidima koja učvršćuje kožu, smanjuje tamne mrlje i pore te poboljšava čistoću tena i teksture kako bi se otkrila blistava i revitalizirana koža nakon prve uporabe

elizabeth arden retinol + hpr rapid skin renewing water cream

Kao pionir u njezi kože s više od 120 godina stručnosti, Elizabeth Arden nastavlja put inovacija retinoidom koji je 10 puta jači od čistog retinola. Elizabeth Arden Retinol + HPR Rapid Skin Renewing Water Cream pruža dvostruku snagu i dvostruku njegu koja dokazano vidljivo smanjuje bore u samo tjedan dana. Lagana prozračna krema dovoljno je nježna za korištenje danju i noću (uz SPF), za iskusne i one koji prvi put koriste retinol.

elizabeth arden retinol + hpr rapid skin renewing water cream

Inovativna pumpica bez zraka štiti retinol osjetljiv na svjetlost i osigurava čistoću i snagu za svaku primjenu. Snažni peptidi za učvršćivanje kože podupiru kolagen i ciljaju na dublje bore, mješavina fitoceramida i hijaluronske kiseline kao magnet za vodu jača i omekšava kožu 24-satnom hidratacijom, dok umirujući bisabolol i korijen đumbira pomažu smanjiti iritaciju.

elizabeth arden retinol + hpr rapid skin renewing water cream

"Ovaj retinoid, koji mijenja igru, nezaobilazan je za njegu kože, zahvaljujući vrlo učinkovitoj formuli Retinol + HPR koja smanjuje iritaciju povezanu s retinolom. Prozračna lagana krema pruža rezultate protiv starenja sljedeće razine i dovoljno je nježna za korištenje i danju i noću, čak i za one koji prvi put koriste retinol", izjavila je certificirana dermatološka kirurginja dr. Dendy Engelman.

elizabeth arden retinol + hpr rapid skin renewing water cream

Prvi korisnici retinola trebali bi koristiti proizvod kao dio režima njege dvaput tjedno, a potom svaki dan. Ova krema vidljivo smanjuje bore, tamne mrlje i pore. Uz to, vidljivo poboljšava čvrstoću, čistoću, teksturu i ten te obnavlja izgled kože u samo tjedan dana. Dovoljno je nježan za one koji prvi put koriste retinol.

elizabeth arden retinol + hpr rapid skin renewing water cream

Već nakon prvog korištenja 93 posto žena se slaže da krema ima osjećaj lakoće i brzo se upija, a 92 posto njih se slaže da je ugodna na koži. Nakon tjedan dana 97 posto žena se slaže da im koža izgleda zaglađenije, 95 posto njih se slaže da im koža izgleda zdravije, 93 posto žena se slaže da im koža izgleda blistavije. Nakon mjeseca da 100 posto žena utvrdilo je da im koža izgleda čvršće te da su im linije i bore smanjene.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.