Zanima vas kako do punijih i zavodljivijih usana u svega dvije minute i na potpuno prirodan način? U Hrvatsku nam stiže Rolls Royce među uređajima za povećanje usana – CandyLipz koji obećava savršeno oblikovane i punije usne

candylipz_appleset_cijela

CandyLipz svakodnevno koriste poklonici selfie fotografiranja, ali i stručnjaci s područja filma, televizije, reklama, modnih revija i snimanja. Poznatiji kao Rolls Royce među uređajima za povećanje usana, CandyLipz je odnedavno dostupan i u Hrvatskoj. U kućnoj upotrebi i na potpuno prirodan način obećava postizanje punijih i zavodljivijih usana poput onih svjetskih filmskih zvijezda.

CandyLipz je prvi svjetski uređaj za kućnu upotrebu koji klinički dokazano povećava volumen usana i koji je siguran za uporabu. Dermatološki je testiran i obećava privremeno povećanje volumena usana s trajanjem od nekoliko sati, od 2 sata i više. Osim što pruža usnama punoću i sjaj, podiže kutove usana, smanjuje bore oko usta, te ističe prirodno rumenilo usana. CandyLipz je osvojio brojne nagrade i medalje diljem svijeta za inovaciju i dizajn te više nagrada u Hrvatskoj, uključujući nagradu na 39. Hrvatskom sajmu inovacija, Srebrnu medalju na 10. sajmu Budi uzor, a Hrvatski savez inovatora dodijelio mu je u svibnju 2015. godine posebnu nagradu Euroinvent.

candylipz_appleset_cijela1

CandyLipz djeluje vrlo jednostavno, na principu metode vakuuma. Potrebno je, takozvanu, „jabuku“ prisloniti na usne, potisnuti gumu prema unutra te pozicionirati usne u otvor. Ako je guma pravilno pritisnuta, „jabuka“ će obuhvatiti područje usana i djelovanje vakuuma će se osjetiti.

U svega 2 minute moguće je postići:

- punije gornje i/ili donje usne

- bolje oblikovan Kupidov luk

- manji razmak između nosa i gornje usne

- podignute rubove usta

- manje usnih bora

- manjenu opuštenost usana

- prirodnu ružičastu boju usana

candylipz_appleset_cijela2

Cijena: 299 kn + dostava 25 kn

Proizvod je moguće naručiti putem internetske stranice http://candylipz.com.hr/

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.