Iako je ljeto u punom zamahu, nećemo se ni ‘okrenuti’, a stići će raskošna jesen, sa zlatnim bojama i nijansama... Nova Catrice kolekcija dočekuje ju spremna, proizvodima koji su prepuni boja i sjaja

catrice jesen

Pred nama je dolazak mnoštva beauty noviteta koji prate najnovije trendove, a Catrice nas kao i uvijek oduševljava prekrasnim beauty poslasticama po pristupačnim cijenama. Inovativni, visokokvalitetni proizvodi prate najnovije modne trendove predstavljajući kombinaciju ljepote i mode.

catrice jesen

Inspiriran modnim prijestolnicama svijeta, Catrice lansira beauty novosti fokusirajući se na dva glavna trenda za nadolazeću sezonu jesen i zima – življenje individualnosti & privlačenje pažnje te buđenje umjetnice u duši pod motom "Make-up Artist at Heart". Proizvodi za vizualni wow efekt čine sve to mogućim.

catrice jesen

U Luminice jesenskim paletama kriju se nijanse zlatne, smeđe i puderasto roze za kreiranje baš svih make up kombinacija – od decentnih nude lookova do glamuroznih koji osvajaju zlatnim sjajem. Pritom sve imate pri ruci, bez suvišnih kutijica. Ukratko, nema ništa bolje od od jednostavnih beauty rješenja, a tu je Catrice na svom terenu.  

catrice jesen

 

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.