Kolonjska voda 4711 Echt Kölnisch Wasser, klasična kolonjska voda, ne samo da pomaže osvježavajućim mirisom, već i sastojcima koji imaju dezinfekcijski učinak, prije svega alkohol u postotku od 86%

darivanje kolonjska voda

Tri čitateljice koje dobivaju svaka svoju kolonjsku vodu 4711 Echt Kölnisch Wasser, čiji sastojci i esencijalna ulja imaju zanimljiv miris i medicinsku korist, su:

DANIJELA MIKADI, KRIžEVCI

IVANA FIKET, VRBOVEC

GORDANA TOSANOV, ZAGREB

darivanje kolonjska voda

Već više od 225 godina 4711 Echt Kölnisch Wasser poznat je po blagotvornim učincima na tijelo, um i dušu kao i po osvježavajućem mirisnom sastavu. Goethe, Napoleon i Katarina Velika su se zakleli u njega - pa i danas tradicionalni miris, čiji je sastav do danas ostao dobro čuvana tajna, osvaja bezbrojne obožavatelje.

darivanje kolonjska voda

Pažljivo usklađeni sastojci i esencijalna ulja ne samo da imaju zanimljiv miris - u početku su kolonjske vode imale medicinsku korist. Sastav uključuje, između ostalog, ružmarin koji djeluje antibakterijski i umirujuće i lavandu koja pomaže u stresnim situacijama. Visoki udio alkohola - za kojeg se zna da je desinficijens -  također ima efekt čišćenja. 

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.