Ikonska Salvatore Ferragamo bočica odjevena je u sofisticirani mat crni outfit koji podsjeća na bezvremensku eleganciju Salvatore Ferragamo odijela. Na obje strane bočice, u staklo je urezan povijesni Ferragamo logotip kojeg je dizajnirao futuristički slikar Lucio Venna 1930. god., podsjetnik na vezu koji je brend uvijek imao s umjetnošću

salvatore ferragamo uomo

Slavni parfumer Alberto Morillas interpretira ovo olfaktorno putovanje stvarajući tamniji, zagasitiji miris koji ostavlja bogat i senzualan osjećaj zadržavanja, između kožnih nota koje podsjećaju na tradiciju Firence i novu zavodljivost s notama pečene kave i zrna tonke.

UOMO Salvatore Ferrragamo Signature miris otvara se drhtavom svježinom talijanskog citrusa, podsjećajući na divlju kalabrijsku zemlju; dok su esencije grejpa i mandarine naglašene dinamikom ružičastog papra. Drvenasta elegancija u srcu mirisa, oblikovana je sofisticiranim potpisom čempresa i žestinom kardamoma i cimeta. Duboke i tamne note tonke, kave, pačulija i kože stapaju se i daju završni dodir talijanske muževnosti.

Cijena:

Edp 30ml: 355,10 kn
Edp 50ml: 479,90 kn
Edp 100ml: 658,00 kn

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.