U Zagreb su stigli svjetski poznati tretmani u koje se kunu Kim Kardashian i Hailey Beiber. Esthemax zovu najinstagrabilnijim maskama na društvenim mrežama, ali to je tek dodatna prednost. Ono što ih čini posebnima je nova tehnologija elektrolita koja koži vraća blistav sjaj i zdravlje

 esthemax maske

Užurban život kojim danas živimo ostavlja nam malo vremena da se dugotrajno posvetimo njezi lica, stoga Face Workout nudi efikasna i brza rješenja koja će u kratkom vremenu vašoj koži podariti blistav sjaj i zdravlje. Njegovana i zdrava koža postala je imperativ svake žene, stoga je dobro poznata beauty oaza u Petrinjskoj 61, u kojoj je sve podređeno neinvazivnim tretmanima lica, u svoju ponudu uvrstila 3 nova tretmana koji uključuju svjetski poznate Esthemax maske.

1. Basic – osnovni tretman koji uključuje peeling i personaliziranu masku ovisno o tipu i stanju kože
2. Detox – kombinacija Jet peel tehnologije (limfna drenaža) peeling i personalizirana maska ovisno o tipu i stanju kože
3. Mature – uključuje kombinaciju The signature electrical treninga, peeling i personaliziranu masku ovisno o tipu i stanju kože.

esthemax maske

"Cilj Face Workouta je pružanje vrhunske prirodne njege i posve drugačijeg pristupa njezi kože. Korištenjem prirodne kozmetike, zastupamo određen pristup životu, zdravlju i u konačnici, ljepoti. Prirodnom kozmetikom i neinvazivnim tretmanima gledamo na dugoročno i cjelokupno zadovoljstvo naših klijenata. Trudimo se biti u koraku sa beauty trendovima u svijetu, stoga smo sretni da i sada prvi predstavljamo ovu inovaciju", izjavila je Josipa Kusić, vlasnica Face Workouta.

esthemax maske

Esthemax je vrhunska kozmetika za njegu kože u skladu s trenutnim trendovima ljepote u cijelom svijetu, koja je u rekordnom roku stekla brojne sljedbenike ovog inovativnog beauty rituala. Od kada je lansirana 1995. godine, razvila se u kompletnu liniju profesionalnih tretmana za svaki tip i stanje kože, a omiljena je među estetičarima i konzumentima u cijelom svijetu. Globalni uspjeh u profesionalnoj industriji ljepoti Esthemax je dosegao razvojem hidrojelly asortimana, te danas brojne slavne osobe poput Kim Kardshian, Hailey Beiber, Sara Sampaio i Winnie Harlow i mnogih drugi promoviraju na svojim društvenim mrežama i ističu ih kao svoje saveznike ljepote.

esthemax maske

Tako danas za hidrojelly asortiman, osim svoje profesionalne kvalitete, zovu i najinstagrabilnijom maskom na društvenim mrežama. To nisu samo nove maske s njegujućim sredstvima već Estemax nudi novu tehnologiju elektrolita. Pored specifičnih problema s kožom, čitav asortiman usmjeren je na hidrataciju i razinu vode u koži, što je obično temelj njege lica. Ove maske napravljene su u skladu s najvišim etičkim vrijednostima – nije testirana na životinjama, ekološka i biorazgradiva ambalaža te certificirani organski sastojci.

esthemax maske

U asortimanu se nalaze: antioxidant goji, egyptian rose, resiliance caviar, australian sheep placenta, pure himalayan white tea, hyaluronic acid, phyto – nutrients blast, iluminating orange, cica complexion care, vampire plla infusion i plla. Odvojite sat vremena u danu samo za sebe, izaberite personaliziranu uslugu skrojenu prema vašem tipu kože i izađite iz studija s osmijehom na licu.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.