Avon Ultra Volume vodootporna maskara s ekstraktom bambusa s vama će izdržati svaki izazov, Avon Sunset Beat sjenila za oči osigurat će vam pravu dozu glamura, dok će divni Célèbre EdT ostavljati senzualni cvjetno-voćni mirisni trag gdje god se pojavite 

avon darivanje

Dobitnice dva Avon seta (jedna čitateljica dobiva parfem Celebre, a druga čitateljica Ultra Volume Waterproof maskaru i Avon Sunset Beat sjenila za oči), su:

MIRANDA CRVELIN, JEZERA

SARA FRANIć, VRGORAC

avon darivanje

Znajući da nam je potrebno da se opustimo, zaboravimo ogledalce i ne razmišljamo o korekciji maskare, Avon ima novu Ultra Volume vodootpornu maskaru koja sadrži ekstrakt bambusa i s vama će izdržati svaki ljetni izazov. Njezina četkica prilagođena je oku i savršeno prianja uz trepavice kako bi istaknula volumen od korijena do vrha, dok ekskluzivna AmpliFibre tehnologija omogućava da vlakna različitog oblika i veličine kreiraju gust omotač oko svake trepavice.

avon darivanje

A duge, voluminozne trepavice obožavaju sjaj. Limitirano izdanje Avon Sunset Beat sjenila za oči sa šljokicama je sve što vam treba za optimalnu dozu glamura na kapcima. Paleta sadrži tri raskošna pigmentirana sjenila sa šljokicama s multidimenzionalnim efektima koji prelamaju svjetlost. Dodajte ih boji, olovci za oči ili omiljenome mat sjenilu kako biste dobili više sjaja. Pigmenti se lako razmazuju i dobro prianjaju na kožu, svjetlucajući na svjetlu svakim vašim pokretom.

avon darivanje

Ako želite da vas miris podsjeća na bezbrižne i radosne dane ljeta, tu je Célèbre EdT koja predstavlja sočnu kombinaciju dinje, crvenog bobičastog voća i nježnog jasmina. Kombinacija ovih mirisa je sinonim za ljeto i bit će vaš vjerni pratitelj u svim ljetnim avanturama.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.