Obećali ste sebi kako ćete usvojiti nove životne navike? Započnite s kožom koja na prijelazu godišnjih doba treba posebnu pažnju i njegu. FOREO BEAR uređaj će se u samo 3 minute pobrinuti da vaša koža bude čvrsta kao nikad prije i spremna za sve jesenske izazove

foreo bear jesenska njega

Službeni početak jeseni se bliži, a on često označava i vrijeme novih početaka, otkrivanje aktivnosti koje će nas zabavljati kad dani postanu kraći i i usvajanje navika koje će dobro djelovati na naše zdravlje i samopouzdanje. Švedski beauty tech brend FOREO kao idealnog saveznika čvrste, zdrave i mladenačke kože u jesenskim danima vidi malen, ali moćan BEAR uređaj, koji će se u samo 3 minute pobrinuti da vaša koža bude čvrsta kao nikad prije. 

foreo bear jesenska njega

Uz neophodnu hidrataciju i kvalitetnu njegu, mikrostrujni tretman FOREO BEAR uređaja najbolji je i najbrži način da kožu vratite u formu nakon izlaganja suncu, moru i visokim temperaturama. Ovaj slatki osobni trener vježba više od 65 mišića lica i vrata, a jedinstven je po svom Anti Shock sistemu, koji ga čini najsigurnijim mikrostrujnim uređajem na svijetu.

foreo bear jesenska njega

Mikrostruja je siguran i bezbolan način za učvršćivanje kože i definiranje crta lica, a dvije mikrostrujne sfere BEAR uređaja omogućuju istovremeno precizno tretiranje većih površina, ali i svake bore pojedinačno. Najbolji dio? U ovom treningu za lice možete uživati gdje god i kad god to poželite, a vaša kože će nakon njega zablistati!

foreo bear jesenska njega

FOREO BEAR dostupan je na Douglas, Martimex, Sancta Domenica i ROX Beauty prodajnim mjestima i webshopu. 

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.