Nova kolekcija OPI lakova za nokte nadahnuta je Milanom, talijanskom modnom prijestolnicom, ali i kulturnim naslijeđem te divne zemlje. Šest kremastih i šest svjetlucavih nijansi poželjet ćemo na noktima i, barem u mislima kad već ne možemo drugačije, otputovati među bjelokosne tornjeve katedrale Duomo ili zaroniti u duboke nijanse Da Vincijeve Posljednje večere...

opi muse of milan

Volimo jesen, njezine raskošne boje i duboke zemljane tonove, narančastu koja dolazi u bezbroj nijansi, opojnu boje vina, metalik plavu i divne lila tonove… Volimo šuštanje lišća pod nogama i ušuškavanje u tople pletene veste. Kada je riječ o bojama na noktima, OPI je tu majstor od zanata i nepogrešivo zna koja se nijansa sjajno stapa s kišnim danom, a koja podiže raspoloženje kada osvane maglovito gradsko jutro. Upravo zato nova je kolekcija nadahnuta gradom - njegovim ulicama i trgovima, znamenitostima i umjetničkim djelima… Ovaj put OPI-jeva muza bio je Milano.

opi muse of milan

Svoju jesensku kolekciju lakova za nokte OPI je nazvao Muse of Milan. Kolekcija je inspirirana svjetskom prijestolnicom mode te njome dominiraju tamniji duboki tonovi uz dodatak sedefa kakav će se nositi ove sezone. Kada kažemo, inspirirana, mislimo to u doslovnom smislu te riječi. Primjerice, u bočici Drama at La Scala krije se duboka sedefna nijansa negdje na pola puta između zelene i plave. Dizajneri je obožavaju, a voljet će je i vaši nokti. Kao inspiracija za nju poslužila je najpoznatija milanska operna kuća, otvorena 1778. godine.

opi muse of milan

Moramo spomenuti i boju nazvanu Galleria Vittorio Violet, nadahnutu najpoznatijim i najstarijim talijanskim shopping centrom i zaštitnim znakom Milana. Vibrantna, pastelna, lila, s decentnim pink odsjajem… Da, volimo je! Njezina žarka, sedefna i raskošna sestra ljubičasta čeka vas u bočici naziva Leonardo’s Model Color. Presijava se u zlatnu, ružičastu i plavičastu i najbolja je nakon trećeg sloja na noktima. Da ne nabrajamo dalje, istražite OPI paletu i pronađite svoj kist kojim ćete naslikati slojeve jesenske čarolije na svojim noktima…

opi muse of milan

Cijene lakova koji se mogu kupiti u Mulleru je 109,90 kn, kolekcija je dostupna i u salonima, ali samo u obliku tretmana pa cijena varira od salona do salona.

opi muse of milan

opi muse of milan

opi muse of milan

opi muse of milan

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.