Objavljujemo imena čitateljica koje na poklon dobivaju Anew Clinical Luminosity Pro serum - prvi proizvod na tržištu za posvjetljivanje kože za kućnu upotrebu, s dvostrukom formulom osmišljenom za umanjivanje bora, posvjetljivanje kože te izbljeđivanje tamnih mrlja

avon anew clinical luminosity serum

Pet čitateljica koje na poklon dobivaju jedinstven serum na svjetskom tržištu, veliku novost u paleti Avonovih proizvoda za njegu lica - Avon Anew Clinical Luminosity Pro serum, su:

MIA BAšIć STANIć, ZAGREB

IVANKA GRBEšA, IVANKOVO

LJILJANA KUKOč, SPLIT

KATARINA VURAIć, MARIJA BISTRICA

TATJANA POTKONJAK, ZAGREB

Zahvaljujući posvjetljujućem injektivnom stupnju aspartične kiseline koja sprječava stvaranje pigmenata, Anew Clinical Luminosity Pro serum učinkovito rješava problem diskoloracije i tamnih mrlja. Dvostruka formula sadrži zaglađujući i posvjetljujući gel, formuliran s koktelom različitih sastojaka koji pomažu pri odstranjivanju mrtvih stanica kože, i kompleks koji s pažljivo odabranim sastojcima stimulira proizvodnju kolagena i umanjuje bore. U samo tri dana vidljivo je smanjenje tamnih mrlja te ujednačavanje prirodne boje kože.

Bore nisu jedino što kožu čini starijom. Većina žena probleme tamnih mrlja, gubitka sjaja i starenja kože rješava skupim laserskim tretmanima, a Posvjetljujući serum iz Avona nudi kućnu alternativu. Nakon dva tjedna 56% žena je primijetilo dramatično smanjenje diskoloracije i tamnih mrlja, a nakon osam tjedana 100% žena je primijetilo poboljšanje u posvjetljivanju kože i smanjenju sitnih bora.

Posvjetljujuća formula je dostupna i u obliku kreme putem Avonovog kataloga po cijeni od 175 kuna. Serum, 50 posto koncentriraniji od kreme i po cijeni od 200 kuna, namijenjen je ženama koje žele trenutačne rezultate. Prilagođen je svim tipovima kože te se nanosi navečer na očišćeno lice.

Više saznajte na: www.avon.hr

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.