Poznata francuska kolekcija kozmetičkih proizvoda Le Petit MARSEILLAIS, koja ljubitelje opojnih i zavodljivih mirisa vodi ravno u jedinstvenost i čarobnost francuske pokrajine Provanse od sada je dostupna i u Hrvatskoj

le petit marseillais

Le Petit MARSEILLAIS kozmetika inspirirana je autentičnošću, jednostavnošću i tradicijom jugoistočne Francuske, čiju posebnost i lagodnost uživanja u životu dočarava kroz bogatstvo mirisa poput lavande, ružmarina, bademovog ulja, kamilice, maslina te začinskog bilja.

le petit marseillais

Le Petit MARSEILLAIS jedan je od najuspješnijih francuskih brandova, a domaće tržište oplemenit će širokim portfeljom proizvoda za njegu tijela te sredstava za njegu kose. Kroz svoju dugačku i bogatu povijest u Francuskoj se pozicionirao kao tržišni lider u kategoriji proizvoda za njegu tijela. Korisniku pruža jedinstvenu kombinaciju premium branda po iznimno povoljnoj cijeni te prirodnosti i autentičnosti pokrajine Provanse. Osim Francuske, Le Petit MARSEILLAIS prošlih je godina lansiran i u Grčkoj, Španjolskoj, Rusiji i Poljskoj, gdje je polučio izniman uspjeh.

Magičnost Le Petit MARSEILLAIS sapuna, šampona, gelova za tuširanje i krema za tijelo počiva na tradicionalnom francuskom „know-how" receptu pomnog odabira sastojaka i namirnica kada je riječ o njezi tijela i duše, a u ovom slučaju pedantnosti u kvaliteti i dugovječnosti proizvoda pridružena je vrijednost i inspiracija autentičnom kulturom, prirodom, mirisima i atmosferom Provanse, uz dašak Mediterana s kojim ova pokrajina graniči.

le petit marseillais

Le Petit MARSEILLAIS proizvodi dostupni su u svim boljim dućanima diljem Hrvatske od 05. svibnja 2014.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.