Giorgio Armani beauty predstavlja sveobuhvatnu liniju NEO NUDE za ljepotu kože, obraza i usana, uz obećanje postizanja savršenog izgleda uz make-up koji djeluje toliko prirodno da je gotovo nezamjetan. Nevidljiv, bez razmazivanja, ugodan za sva osjetila – pruža sve što je ženi potrebno da zrači samopouzdanjem i utjelovi Armanijev zaštitni znak – prirodni sjaj

armani neo nude

Kako bi zadovoljio potrebe zahtjevnog stila života, kada žene teže postizanju prirodne ljepote na brz i jednostavan način, Giorgio Armani beauty predstavlja NEO NUDE FUSION POWDER: prvi puder za završni sloj koji kombinira slične sastojke i efekt osvjetljenja tekuće podloge s jednostavnim nanošenjem i praktičnošću kompaktnog pudera. Nakon desetogodišnjeg istraživanja, s proizvodom NEO NUDE FUSION POWDER Giorgio Armani beauty otkriva dvije revolucionarne, patentom zaštićene* tehnologije.

Tajna briljantnog, bestežinskog 'plutanja' na koži, poput oblaka, krije se u novom patentu* laboratorija Giorgio Armani beauty, a to je postupak formulacije na temelju memorije vode. Tijekom formuliranja, voda unutar pudera isparava, ostavljajući puderastu teksturu. U dodiru s prirodnom vlagom iz kože, proces je reverzibilan: puder se pretvara u tekućinu poput vela koji se sjedinjuje s kožom, bez vidljivih linija, mrljanja ili ljuštenja. Drugi patent* omogućuje mek i bestežinski puder čiji je sloj toliko tanak da se čini nevidljivim.

armani neo nude

Kombinirajte, stapajte i kreirajte vlastiti prekrasan izgled ‘gole’ kože. NEO NUDE FUSION POWDER je dostupan u osam nijansi i sadrži visokoučinkovitu stapajuću emulziju boja s pojačanim pigmentima. Oni kreiraju veo koji je potpuno usklađen s vašom kožom i koji ostaje postojan bez obzira na to koliko puta popravljali make-up tijekom dana.

Za naglašavanje prirodne ljepote svake žene, tri proizvoda upotpunjuju liniju NEO NUDE. Bazirani su na vodi, a svaki se u trenu stapa s kožom, pružajući osjećaj ugode i hidrataciju, uz blistav sjaj. Postignite osjećaj ‘gole’ kože i besprijekoran izgled: dobivanje učinka neprimjetnog make-upa u potpunosti je u vašim rukama.

Nevjerojatno prozračni, proizvodi se savršeno stapaju jedan s drugim. Novi šiljati aplikator omogućuje uzimanje optimalne količine formule za naglašavanje prirodne ljepote u punom sjaju.

armani neo nude

A-CONTOUR: cool smeđa nijansa za oblikovanje i definiranje prirodne ljepote stapa se u dodiru s konturama lica, a formula na bazi vode savršeno ističe jagodice.

A-BLUSH: od svijetlo- do tamno-ružičaste, preko vedre narančaste, četiri nijanse osigurava bestežinski, prirodni sjaj obraza; boja donosi zdravi dašak rumenila, toliko prirodan da vas ističe u najboljem svjetlu.

A-HIGHLIGHT: dodatno naglasite najsvježiji sjaj svijetlo-ružičastom nijansom ili nijansom šampanjca; rezultat je osjećaj ‘druge’ kože i lice obavijeno blistavim velom.

Sada kada je vaše lice oslikano 'nevidljivim' make-upom, balzam NEO NUDE ECSTASY BALM donosi savršen osjećaj ‘gole’ kože na usnama, obavijajući ih velom boje koji pruža osjećaj ugode i hidrataciju tijekom razdoblja od osam sati. Kombinira blistavost sjajila s njegujućim svojstvima balzama, a antioksidacijsko ulje kapara pruža mekoću pri svakom nanošenju. To su vaše usne, ali dan za danom sve bolje.

Sjajna ulja reflektiraju svjetlost i unose vedrinu u formulu koja ne ostavlja ljepljive tragove. Dostupan je u tri nijanse koje ističu ljepotu usana, a blistav sjaj postiže se primjenom jedinstvenog ‘top-filling’ postupka, koji uključuje izmjenu topline i hladnoće za postizanje kristalizacije. S vremenom rezultira mekom i prozračnom teksturom sa zrcalnim efektom sjaja. Balzam se s lakoćom nanosi i stapa s kožom.

Topeći se u kontaktu s usnama, donosi veći učinak sjaja u odnosu na klasične proizvode za njegu usana, a raspon boja omogućuje suptilno isticanje vašeg prirodnog tona ili pak naglašenije – nanošenjem upečatljivijih nijansi.

armani neo nude

Deep Nude – suptilna nijansa šljive usnama pruža mekaniji ton
Soft Nude – ističe prirodnu ljepotu usana odvažnom, providnom nijansom
Neo Nude – lijepa ružičasta nijansa usne čini vedrijima

Cijene:

NEO NUDE FUSION POWDER: 431,15 kn
NEO NUDE FUSION POWDER REFILL: 289,58 kn
MINI KABUKI NEO NUDE BRUSH: 352,69 kn
ARMANI BLUSH: 352,26 kn 
ARMANI CONTOUR 20 FL3.9ML: 352,26 kn
ARMANI HIGHLIGHT: 352,26 kn
ECSTASY BALM: 266,50 kn

Pogledajte i video s odličnim savjetima Simone Antonović:

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.