Kosa je izložena prirodnim vanjskim utjecajima kao što su sunce, vlaga, kisik... Ni mi nismo blagi prema njoj: grubo je šamponiramo, što znači da šampon ne ispiremo dovoljno, bojimo je, isvjetljavamo te sušimo sušilom za kosu. Redovna uporaba tretmana za obnovu vlasi i njegu vraćaju kosi mladolikost o kojoj često sanjamo

Karolina Krupnicki Jurić
Karolina Krupnicki Jurić

L'Oréal Professionnel

1. Ako se borite s kosom bez volumena, inovacija iz linije Série Expert, Volumetry linija, pružit će vašoj kosi trenutni push up učinak. Kosa će izgledati puno, a time i mladoliko ako joj pružimo potrebnu njegu i kod kuće. Možete izabrati Volumetry antigravitacijski šampon kojim ćete u kombinaciji s njegom nahraniti beživotnu kosu. Ako je uz to želite i stilizirati, na vlažnu kosu nanesite Volumetry sprej za volumen korijena te je osušite. Vaša će kosa odmah izgledati kao da joj udahnut novi život. Ako spadate u onaj postotak žena koje ujutro operu kosu i već do podneva ostanu bez svježine u njoj, pravi odabir za Vas je S.O.S Volumetry sprej za suho pranje kose. Ovaj sprej ima dvostruko djelovanje, čisti masne naslage te oslobađa vlasište i omogućava povećanje volumena.

2. Često znamo kosu dovesti u kritično stanje vlastitim postupcima. U to spadaju oštećenja bojenjem, umjetnim isvjetljivanjem ili oštećenja nastala izlaganjem toplini raznih sušila i pegli za kosu. U tom slučaju vašoj je kosi potreban poseban tretman koji će je vratiti u prvobitno stanje. Preporučam vam S.O.S uslugu Fiberceutic koja je poznatija kao „botoks za kosu". Usluga se sastoji od nanošenja dva različita proizvoda čije zajedničko djelovanje pomaže u postizanju dubokog obnavljajućeg učinka na vlakna kose. To su serum za popunjavanje vlakana kose u kritičnom stanju i tretman za zaključavanje seruma u vlakana kose (za tanku i debelu kosu). Fiberceutic tretman pružit će vašoj kosi dugotrajne rezultate koji traju čak i do 10 šamponiranja. Ovaj ćete učinak svakako produžiti upotrebom Fiberceutic maski za upotrebu kod kuće koje će njegovati i obnavljati unutrašnjost vaše vlasi.

loreal professionnel volumetry linija

loreal professionnel fiberceutic

3. Jako oštećena kosa oslabljena u čitavoj svojoj strukturi propada na svim razinama. Sa svakom novom agresijom, vlakno kose postaje grublje i beživotno te gubi svoju supstancu, kosa više ne reflektira svjetlost te izgleda beživotno, a i teško ju je raščešljati. Ovdje vam u spas stiže linija Absolute Repair Cellular s tehnologijom mliječne kiseline, koja već nakon prvog šamponiranja prodire u srž vlasi te ga dubinski obnavlja. U 10 dana kosi je vraćena kvaliteta i izgled zdrave kose. Uz šampon izaberite masku ili njegu za stanično obnavljanje kose te pružite svojoj oštećenoj kosi sveobuhvatno obnavljanje.

loreal absolute repair cellular

4. Ako će vam kosa i dalje biti izložena agresivnom sušenju ili ravnanju kose zaštitite je Thermo Cell Repair mlijekom, njegom bez ispiranja. Ako Vaš frizer radi tretman za jako oštećenu kosu,, upitajte ga za PowerCell Repair tretman u jednoj dozi koji će obnoviti vaše oštećene vrhove, ali i ostatak vlasi.

5. Unatoč svim tretmanima za njegu, kosi često nedostaje sjaj kojeg možemo postići i poboljšati u par jednostavnih koraka kod frizera s Dialight uslugama. Upotrebom ove ton na ton boje vašoj kosi vratit će se PH prirodne zdrave kose, a ujedno će se postići intenzivna boja fantastičnih refleksa i sjaja.

S obzirom da je oštećenja kose gotovo nemoguće izbjeći, izaberite jedan od tretmana kojim ćete obnoviti svoju kosu, vratiti je u prvobitno stanje, „skinuti joj par godina". Zajedno sa svojim frizerom možete odabrati tretman koji najbolje odgovara stanju vaše kose te nakon toga uživati u ljepoti svoje „pomlađene" kose.

L'Oréal Professionnel lajkajte na Facebooku: Facebook INOA i Facebook L'Oréal Professionnel
Pratite i službenu stranicu: INOA

Powered by:
loreal professionnel logo

 

 

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.