Kao rezultat najnovijih istraživanja boje, Kérastase predstavlja Chroma Captive, novu liniju za njegu obojene kose s ekskluzivnom tehnologijom Système Capture koja zarobljava, održava i pojačava sjaj boje. Rezultat 7 godina istraživanja i 11 patenata, L'Oréal Advanced Research kombinira tri tehnologije kako bi uhvatio i produžio boju kose u njenom savršenom stanju

kerastase chroma captive

Boja kose nije jednodimenzionalna. Danas mekoća i sjaj nisu dovoljni kako bi žene s obojenom kosom bile zadovoljne. Ono što sada traže je dugotrajno savršenstvo. Poput najfinijih parfema, boja za kosu ima nekoliko dimenzija. U savršenoj ravnoteži, boja postaje prekrasno i upečatljivo umjetničko djelo. Na čelu istraživanja boja, laboratoriji L'Oréal Advanced Research, u suradnji s vrhunskim koloristima, identificirali su tri dimenzije koje utječu na savršenstvo boje:

Sjaj: čini količina svjetla reflektirana od vlakna kose. Potrebno mu je stalno obnavljanje
Intenzitet refleksa: čini boju živom. Što je boja intenzivnija, refleksi su kratkotrajniji
Dubina: određuje hoće li nijansa biti svijetla ili tamna. To je najdugotrajnija komponenta boje.

Kao rezultat najnovijih istraživanja boje, Kérastase predstavlja Chroma Captive, novu liniju za njegu obojene kose s ekskluzivnom tehnologijom Système Capture koja zarobljava, održava i pojačava sjaj boje. Rezultat 7 godina istraživanja i 11 patenata, L'Oréal Advanced Research kombinira tri tehnologije kako bi uhvatio i produžio boju kose u njenom savršenom stanju.

Novi Chroma Captive sadrži Kérastaseovu najnoviju Système Capture tehnologiju, jedinstvenu kombinaciju 3 ekskluzivne komponente:

kerastase chroma captive

ULJE LANA: Obnavlja strukturu kose i obavija površinu vlakna za maksimalnu ujednačenost i reflekciju svijetla. VLAKNO JE GLATKO I SJAJNO.
UV FILTER+VITAMIN E: Štiti boju od svih vanjskih oksidativnih agresija. ZAŠTITA BOJE OD SVIH VANSJKIH ŠTETNIH UTJECAJA.
CINK GLUCONAT: Zadržava pigmente boje duboko unutar vlakna za stabilizaciju boje. DUBINA BOJE JE OČUVANA.

Novi Chroma Captive Rituali dostupni su isključivo u Kérastase salonima.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.