Polako počinju blagdanska događanja i druženja, a jedno od prvih u nizu bilo je prekrasno svečano predstavljanje novih mirisa koje za Avon potpisuje legendarni japanski modni dizajner i parfumer Kenzo. U prelijepom ambijentu novog zagrebačkog Egoist bara, u ozračju omiljenih blagdanskih boja - crvene i zelene - u koju su odjeveni i mirisi - medijima, blogerima, influencerima i poznatim osobama, predstavljen je Avon Life Colour by Knezo - parfem životne radosti i jarkih boja

kenzo life colour avon

Predivan instagramičan ambijent novog bara Egoist u Zagrebu bio je u ponedjeljak uvečer prepun boja i radosnih trenutaka: Avon je predstavio svoje najnovije dizajnerske mirise Avon Life COLOUR by Kenzo Takada. Kada Kenzo na tržište lansira nove mirise onda je to velika stvar jer ovaj legendarni japanski modni dizajner i parfumer kreira čudesne parfemske kompozicije.

kenzo life colour avon

Miris je predstavila jedna od najvećih hrvatskih stručnjakinja u području parfema, Zora Bjelousov, glavna urednica portala Femina.hr i poznata spisateljica. Zora je prisutne upoznala s čarobnim sastojcima muškog i ženskog Avon Life Colour parfema i omogućila dublji pogled u svijet mirisnih nota.

kenzo life colour avon

Zora Bjelousov

"Kenzu su, kao Japancu, boje iznimno važne u životu pa tako čitav svoj modni i parfemski opus posvećuje bojama. Novi mirisi vrte se oko njegove tri omiljene boje - crvene, žute i zelene - kroz njih Kenzo donosi i note u tim nijansama - crvene maline, žutu krušku, limun i đumbir, zelene tonove šume kroz sandalovinu, hrast, cedrovinu... Srce ženskog i muškog mirisa čine raskošni cvjetovi bijele magnolije... Ženski je miris topao, opojan, senzualan i ugodan, dok je muški svjež i oštriji." - istaknula je Zora.

kenzo life colour avon

Lucija Josipović i Lucija Lugomer

Poseban glazbeni gost večeri Matija Cvek svojim je hitom "Visine" raspjevao publiku i oduševio prisutne te je predblagdansko veselje i otkrivanje boja moglo započeti.

kenzo life colour avon

kenzo life colour avon

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.