2017. L'Oreal Professionnel Serie Expert svojom renovacijom okreće novu stranicu! Novo iskustvo, nova linija proizvoda, novo akiranje i personalizacija kako u salonu tako i kod kuće

loreal serie expert powermix maska

Novi Serie Expert tretman renoviran je od A do Z te ga je utjelovila glasnogovornica branda Taylor Hill. Sve se temelji na dva čvrsta uvjerenja: kosa svake žene je jedinstvena i zahtjeva njegu rađenu po mjeri; svaka žena sanja o savršenoj kosi kao iz salona svaki dan.

loreal serie expert powermix maska

L’Oréal Professionnel stvorio je Serie Expert Powermix, prvu personaliziranu masku za kosu s čistim koncentriranim sastojcima koji se pripremaju u salonu pred očima klijenta. U samo nekoliko minuta kosa iznova postaje lijepa i njegovana. Serie Expert tretman može se nastaviti kod kuće zahvaljujući modernim i profesionalnim proizvodima koji uključuju POWERMIX DODATKE.

Prvi put uz masku za kućnu upotrebu dolazi dodatak s visokom koncentracijom aktivnih sastojaka. Kako koristiti dodatke? Odabrani 10ml dodatak dodaje se direktno u 250ml Serie Expert maske te se miješa i nanosi jednako kao regularna maska. BRZO i JEDNOSTAVNO miješanje za instant transformaciju vaše kose.

loreal serie expert powermix maska

Zašto biste dodavali Powermix dodatke u vašu kosu? Vaša kosa ima primarne i sekundarne potrebe. Primarna potreba rješava se maskom dok se sekundarna rješava dodatkom. Vaš frizer izabrat će kombinaciju koja najbolje odgovara potrebama vaše kose. A rezultat? Dan za danom personalizirani rezultati kao nakon posjeta salonu.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.