Melvita je stvorila ritual koji uključuje proizvode za kupku i masažu. Izabrala je posebne sastojke koji potječu iz prirodnih izvora Indije zbog svojih mirisa i dobrobiti. Zahvaljujući njima, budimo svoja čula u skladu s prirodom

melvita, dodir indije

Četiri čitateljice koje na poklon dobivaju očaravajući Melvita beauty set koji objedinjuje dva prekrasna proizvoda za potpuni ritual uživanja i njege - ulje za masažu i himalajsku sol za kupku - su:

NIKOLINA MASAR, ZAGREB

SABINA LESAR, ZAGREB

TATJANA ZORIć, ZAGREB

KSENIJA MARINKOVIć, ŠIBENIK

Melvita paket „Dodir Indije" obećava pročišćavanje tijela i uma inspirirano indijskom tradicijom. Fokus je stavljen na dva vrlo vrijedna glavna sastojka - tamjan i himalajsku sol. Naime, prema tradicionalnim indijskim legendama, tamjan se koristi za pročišćavanje tijela i uma. To je aromatska smola drva iz roda Boswellia iz porodice Burseraceae. Ovo drvo raste od Azije do Afrike. Iz kore stabla, njezinim zarezivanjem, dobiva se smola, koja se također naziva tamjan. Himalajska sol, pak, starija je od 200 milijuna godina, ima izvanrednu razinu čistoće i dobro je poznata po svojim pročišćavajućim svojstvima. Nazivaju je još i "bijelo zlato" Himalaje. Himalajska kristalna sol - uravnotežena kristalna struktura je lijepo razvedena. Kristali su povezani s mineralnim elementima i tvore harmoničnu cjelinu. To znači da energiju koju sadrže minerali, tijelo u potpunosti iskoristi.

Melvita poklon paket objedinjuje ulje za masažu čiji su glavni sastojci tamjan, ljekoviti oranj i kardamom, a sol za kupanje čini himalajska sol, obogaćena tamjanom i palmarosom. Idealno za osobe koje uživaju u trenutcima opuštanja i dobrobiti.

Ulje koristite tako da izlijete i zagrijete malu količinu među dlanovima. Masažu kružnim pokretima započnite od stopala prema gore. Sol koristite tako da usipate nekoliko zrnaca soli u svoju kupku te pričekajte da se otope. Sol će profinjeno namirisati vodu te će pročistiti i opustiti vaše tijelo i um. Možete također kombinirati malu količinu ulja s par zrnaca soli i napraviti piling kože.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.