Kultna pariška beauty kuća Guerlain za ovo proljeće pripremila je beauty look koji odiše svježinom, prozračnošću i ružičastim nijansama. U fokusu je njegovan, besprijekoran, blistav i osvježen ten te dodir zdravih i ljupkih roskastih tonova na usnama i obrazima. Happy Rosy Glow Collection idealna je linija make-upa za ljubiteljice nježnog looka, elegantnih, nenametljivih boja i neprolazne kvalitete

guerlain proljece 2017

Poznati Guerlainov tekući puder Lingerie de Peau, omiljen među mnogim damama, od ove sezone nalazi se u osvježenoj ambalaži, ima obnovljenu teksturu i novu kategorizaciju boja (cool, neutral, warm). I dalje u svom sastavu ima najfinije čestice ektrakata svile i lana koji na koži rade nevidljivi veo i savršenu strukturu; baš poput finog donjeg rublja (Lingerie) koji siluetu tijela čini skladnom i zavodljivom.

Također, Guerlain opet lansira korektore - u tubici, praktične, odlične teksture i pokrivnosti.

guerlain proljece 2017

Što se tiče kompletnog make-up looka, proljeće je ove godine posvećeno Meteorites kuglicama i kompaktu. Stižu 2 limited edition proizvoda koje se jednostavno moraju imati te z 2 nove boje već poznatih KissKiss ruževa.

Cijene:

Guerlain Lingerie de Peau tekući puder: 399 kn
Korektor:  259 kn

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.