What's up? Pop art make-up - poručuju iz Diora. Ako tek naslućujete što se se krije iza krilatice za ovogodišnji ljetni look reći ćemo samo - jako šik i naelektrizirano. Isključivo pozitivnom energijom, naravno!

Dior ljeto lookBoje fuksije, naranče, koralja, ljubičice i tirkiza ispunile su ljetnu make-up kolekciju kozmetičkog brenda Dior. One prekrivaju usnice u obliku svjetlucavog ruža koji se s lakoćom nanosi i stapa s usnicama.

Za one koji vole što blještavije usne tu je i sjajilo "Dior Kiss" u kojem će uživati ljubiteljice (i ljubitelji) voćnih okusa skrivenih u svakoj nijansi ovog sjajila.

Oči su osim vodootponom maskarom u crnoj, smeđoj ili plavoj boji naglašene 'električno plavim' nijansama ili 'ružičastom grafikom' u sjenilima revolucionarne 'wet reflect' kremaste teksture  koja se nježno stapa s kožom.

Za upotpunjeni look ne zaboravite lak za nokte u nijansama  neonske ružičaste i pop ljubičaste, koje će sjajno naglasiti osunčanu kožu.

Koji god izgled za ovo ljeto izabrali, ne bojte se poigrati s bojama, glavni je moto Diora za ovo ljeto.

Bez obzira odlučite li se za prirodni ili glamurozni izgled, razigrane nijanse ljeta spremno čekaju razvedriti vaše lice.

 

 

 

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.