Za lakši povratak svakodnevnim jesenskim obvezama darujemo vam duo za ljepotu i zdravlje - Nuxe Bio Beaute hidratantnu tonizirajuću gel-kremu za tijelo te Spring green coffee & L-carnitine dodatak prehrani za detoksikaciju i dobru formu

nuxe bio beaute i spring

Dvije čitateljice koje na poklon dobivaju duet proizvoda za njegu kože i unutarnji detox - Nuxe Bio Beaute hidratantnu tonizirajuću gel-kremu za tijelo i Spring green coffee & L-carnitine dodatak prehrani za detoksikaciju i dobru formu - su:

DUBRAVKA LUBINA, ZAGREB

JADRANKA NUšAK, VARAŽDIN

Promjenjiva tekstura nove Bio Beauté® by NUXE 24-satne hidratantne i tonizirajuće gel-kreme, mijenja se u dodiru s kožom kako bi omogućila trenutno upijanje. Njezin osvježavajući, tonizirajući i stimulirajući efekt, zahvaljujući vodici organske metvice i citrona s Korzike, idealan je za nanošenje ujutro nakon tuširanja. Za ultra mekanu kožu dodano je hranjivo i omekšavajuće organsko ulje makadamije koje se upija u roku od nekoliko sekundi, ne ostavljajući masne tragove na koži. Ovo je ulje iznimno bogato masnim kiselinama koje hrane i omekšavaju kožu. Biljni glicerin, sačinjen od organskih ulja sjemena Karanja, Mahwa i Jatropha, sprječava dehidraciju, a citrusne mirisne note omekšane dodirom vanilije u svojoj bazi, stvaraju slatku punoću mirisa.

Nepržena zrna zelene kave sadrže visok udio kolorogenične kiseline, polifenolnog antioksidansa koji potiče sagorjevanje masnoća u tijelu, limitira apsorpciju glukoze i uravnotežuje rad metabolizma. Zelena kava ujedno djeluje i na hormon leptin odgovoran za apetit, te smanjuje apetit i želju za hranom. Inovativni Spring green coffee & L-carnitine namijenjen je bržem i učinkovitijem mršavljenju te detoksikaciji organizma. Sadrži optimalne koncentracije ekstrakta zelene kave te L-karnitina koji djeluju na uravnoteženje tjelesne težine, smanjenje apetita te sagorijevanje masnoća.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.