Mnoge žene boje se trenutka kada će uočiti prvu sijedu vlas. Taj trenutak je neizbježan, no možemo ga sakriti. Irene Gari je unaprijedila potpunu liniju proizvoda Cover Your Grey kako bi nam pomogla u borbi sa sijedom kosom

cyg_sijede_cijela

Sijeda kosa teže prihvaća boje za kosu zbog smanjene količine melanina. Melanin sadrži metale kao što su željezo, cink i magnezij koji omogućuju razvijanje boje. Zbog smanjenog melanina, boje se teže primaju na kosu pa ih se mora duže držati ili je potrebno nanijeti veću količinu boje. U tom slučaju, bojanje nije uvijek najpametniji izbor. Što tada učiniti? Irene Gari je unaprijedila potpunu liniju proizvoda i pronašla rješenje kako bi nam pomogla u borbi sa sijedom kosom.

Cover Your Grey proizvodi služe za: prikrivanje izrasta, kamufliranje raspršenih sijedih vlasi i za pramenove i osvježavanje boje.

Stick za prikrivanje izrasta nanosi se laganim potezima po kosi i traje cijeli dan, a ispire se šamponom. Aplikator služi za prikrivanje sijedog izrasta kao i za prikrivanje raspršenih sijedih vlasi na cijeloj kosi. Produžuje period između dva bojanja kose ispire se sa šamponom. 

cyg_sijede_cijela1

Comb češalj kamuflirat će raspršene sijede vlasi. Lagano se raspoređuje po cijeloj kosi i nije potrebna voda. Professional aplikator je glatke linije koji omogućuje potpuno prikrivanje sijedih bez mogućnosti greške. Vodootporan je i koristi se za bojanje izrasta, zalistaka, brkova i brade. Formula potpunog prekrivanja sijedih vlasi štedi novac jer se produžuje vrijeme između dva bojanja kose. Waterproof brush in omogućava profesionalne rezultate bojenja kose te produžava vrijeme između bojanja kose. Za kratku kosu – oštrim potezima nanijeti na sijede, a za dugu kosu – uzeti pramen kose i provući maskaru.

Prednosti ovih proizvoda su:

- brzo i lagano privremeno rješenje

- odmah pokrivaju neželjene sijede vlasi i osvježavaju boju kada je to potrebno

- mogu se koristiti bilo kada i bilo gdje

- dolaze u velikoj paleti boja kako bi pristajali svakoj boji kose

- profesionalni rezultati

- privremena boja koja se može isprati šamponom i vodom

- vrlo povoljne cijene

Savjeti za bojanje korijena kose: nanesite boju u kratkim potezima na korijen kose i sjedi izrast kose. Nakon nanošenja boje, kosu dobro pročešljajte kako bi se boja sjedinila sa Vašom bojom kose. Pustite nekoliko minuta da se boja osuši. Cover your gray su privremene boje za kosu koje se šamponom normalno ispiru.

Cijene:

Stick – 52,99kn

2 u 1 aplikator – 54,99kn

Comb češalj – 44,99kn

Professional aplikator – 84,99kn

Waterproof brush in – 109,99kn

Dostupno u DM-u.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.