Opuštajuća skincare rutina najbolji je način da razmazite kožu, a uz termoterapiju UFO 2 uređaja u osjećaju topline ćete moći uživati i najhladnijim zimskim danima. UFO 2 pretvara nanošenje maski u luksuzno spa iskustvo nakon kojeg će vaša koža biti svježa i dubinski hidratizirana, a zbog svoje vrhunske tehnologije ovaj beauty gadget predstavlja odličnu investicija u ljepotu i zdravlje kože

foreo cijela1_2

Uživate u opuštajućoj skincare rutini i osjećaju topline koji traje? UFO 2, revolucionarni gadget švedskog beauty tech diva FOREO, koji u samo 2 minute pruža intenzivni tretman lica, razveselit će vašu kožu u sivim zimskim danima i pružiti joj dugotrajni sjaj. Zahvaljujući njegovoj prepoznatljivoj termoterapiji, osjećaj topline će vas pratiti i u najhladnijim mjesecima. 

FOREO UFO 2 pretvara nanošenje maski u luksuzno spa iskustvo nakon kojeg će vaša koža biti svježa i dubinski hidratizirana. Ovaj beauty gadget je odlična investicija u ljepotu i zdravlje kože, a u spoju njegove vrhunske tehnologije i maski inspiriranih korejskom njegom lica, uživaju i brojne zvijezde poput Victorie Beckham i Rite Ore. Nakon tretmana je koža vidljivo nahranjena i obnovljena zahvaljujući kombinaciji T sonic pulsacija, termoterapije i terapije LED svjetlima, koja omogućuje dublju apsoprciju vrhunskih sastojaka maski.

foreo cijela2_2

FOREO UFO 2 se koristi uz njegujuće UFO maske koje će zadovoljiti sve potrebe vaše kože, a ako se želite razmaziti vrhunskim aktivnim sastojcima, isprobajte najnoviju Farm To Face kolekciju. Manuka Honey maska je prava zimska poslastica, a njezin glavni sastojak je blagotvorni manuka med s Novog Zelanda, poznat po svojoj hranjivoj formuli. Ova je maska je savršen odabir za zaštitu kože od zimskog vjetra i kiše te dubinsku njegu u dugim zimskim mjesecima, a nakon ovog nježnog tretmana vaš će ten jednostavno zablistati!

UFO 2 i maske za lice su dostupni na Douglas, Martimex, FABUspot i Sancta Domenica prodajnim mjestima i webshopu.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.