Kovrče su idealna ljetna frizura - najljepši ukras na kosi za vruće dane. "Slučajne" morske kovrče i valovi izgledaju ležerno, ženstveno i pristaju apsolutno svima. Uživajte u njihovim bezbrojnim varijacijama

kovrce ljeto 2016

Ljetne "morske" kovrče, bilo da su realizirane na četku/figaro/loker kod frizera ili su prirodno "zgužvane" kod kuće, oduševit će vas svaki puta iznova! Žene koje imaju prirodno kovrčavu kosu i žele "morske" kovrče, dovoljno je da na kosu stave malo aktivatora za kovrče, npr. BOUNCY&TENDER by TECNI.ART ili BEACH WAVES by TECNI.ART te posuše kosu prirodno, gužvajući je prstima ili na difuzor (nastavak na sušilo za kosu).

Žene s ravnim i teškim kosama moraju se potruditi malo više. Kosu je najbolje oprati laganim šamponom uz obvezan regenerator, nakon čega frizer frotira kosu ručnikom, počešlja je i stavlja pjenu HOLLYWOOD WAVES by TECNI.ART koja se nanosi prije samog sušenja kose. Valovi se realiziraju na četku ili loker (za koji kosa mora biti 100% suha)!

kovrce ljeto 2016

Za "morski" izgled kosa se okrene naopako i rastrese prstima da se dobije lepršavost kovrča kako biste izgledali kao prava morska vila. Ako vam je kosa teška i ne drži, frizuru svakako treba fiksirati lakom za kosu.

Za sve varijante "morskih" kovrča ili valova u kosi, za zaštitu vrhova, završni sjaj i mekoću kose, sugeriramo ulje za kosu MYTHIC OIL s česticama zlata.

Cijena: 60-120 kn, ovisno o dužini kose

elf hair salon

Kako u salonu realizirati najnovije trendove frizura i boja kose, savjetuju vam Jelena, Željka i Keti, iz salona Elf Hair 

Elf Hair salon
Vrbik 33d
Zagreb
tel: 01 6198 267

Detalji na: 

Elf Hair salon Facebook
Elf Hair salon Instagram

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.