Većina nas se jako trudi dati maksimum u svemu što radimo – zar nije fantastičan osjećaj znati da si dao najbolje što možeš? No, primijetila sam da treba znati, doslovno naučiti, kako dati svoj maksimum kroz razne životne uloge, a pritom se maksimalno ne zaboraviti i "istrošiti"

avon kolumna

Jesen… Prijelazno godišnje doba koje svojim promjenama simbolično predstavlja idealno vrijeme za promjene u vlastitom životu. Bilo da je to donošenje novih ili aktiviranje starih odluka – sada jeste pravo vrijeme! 

avon kolumna
Promjene ne moraju nužno biti opipljive i vidljive svijetu oko nas, možda se one odnose isključivo na naš unutarnji svijet, na našu percepciju vanjskog svijeta i događaja oko nas. Na primjer, odluka da si nećemo dozvoliti da nam određena situacija izazove stres, sasvim je dovoljna promjena za podizanje kvalitete života. Ako se uistinu strastveno dajemo u nešto što volimo, bilo da se radi o odnosu, poslu ili na primjer hobiju, onda bi nas to trebalo i maksimalno puniti energijom i još većim životnim elanom, zar ne? U suprotnom, treba se zapitati – ispunjava li nas i inspirira istinski uopće ta aktivnost ili odnos u koji toliko ulažemo?

avon kolumna

Inspiraciju za život možemo tražiti i dobiti iz raznih izvora, možda recimo iz doba antičkog Rima, gdje su ljudi bili maksimalno posvećeni svojim idealima i uvjerenjima, čak i po cijenu života. Upravo to je bila inspiracija novim Avonovim mirisima Maxima Icon i Maxime Icon, mirisu za nju i njega. Savršeni su za posebne prilike, naglašavaju moć ljepote kroz drevnu božansku inspiraciju kako bi pomogli izgradnji i jačanju samopouzdanja. Pronalaženje želje da otkrijemo svoje korijene, vraćanje u prošlost, dozvoljavanje drevnoj mudrosti da utječe na naše trenutke u svakodnevnom životu. O da, sve to može onaj pravi miris, ako mu dozvolimo. 

avon kolumna

Ženski miris Maxima Icon EdP kreiran je s božanskim sastojcima kako bi se svaka žena maksimalno osjećala kao boginja. Veoma je ženstven, osvježavajuć i luksuzan, a tome doprinose note visibabe, osvježavajuće mandarine i ugodnih kožnih akorda. Muški miris Maxime Icon EdT odiše poput ikone koja nikad ne posustaje nego inspirira druge. Ovaj miris je veoma topao, začinski i potiče samopouzdanje uz mirisne note kardamoma, kožnog akorda i maslinovih grančica koje simboliziraju pobjedu.

avon kolumna

Piše: Maria Santini; Avonova Beauty trenerica, magistra psihologije
www.avon.hr

Photo: Petar Santini

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.