Jedan od najpopularnijih kozmetičkih brandova dostupan je ekskluzivno u Douglas parfumerijama

benefit kozmetika

Od otvaranja prvog butika Benefit 1976. godine, blizanke Jean i Jane Ford nastoje obrve učiniti još ljepšima, a danas, s više od 1.700 barova za obrve i 40 godina iskustva, Benefit kozmetika stekla je ugled u cijelom svijetu kao poslodavac kozmetičarki br. 1 u svijetu te istinski autoritet za obrve.

benefit kozmetika

Smijeh i humor su sastavni dio ovog popularnog američkog branda, ali to nikako ne znači da Benefit svoj posao ne shvaća ozbiljno – inovativne formule koje su kreativni timovi razvijali godinama stvorile su smione proizvode poput Benefit bestsellera kao što su Hoola bronzeri, POREfessional primer za smanjivanje bora, they're real! maskara te širok raspon proizvoda za obrve poput BROWVO! primera, goof proof olovke za obrve i mnogi drugi.

benefit kozmetika

Brojci od 45 zemalja u kojima su prisutni Benefit proizvodi pridružila se i Hrvatska u kojoj Benefit proizvode možete pronaći ekskluzivno u odabranim Douglas parfumerijama u Zagrebu, Splitu, Šibeniku, Rijeci i Dubrovniku te na Douglas web shopu (www.douglas.hr). Osim popularnih Benefit proizvoda, koji će svojim pristupačnim cijenama razveseliti većinu zaljubljenica u ovaj brand, u Douglas parfumerijama Benefit ima i svoj Brow Bar na kojemu možete oblikovati obrve po želji i osjećati se čarobno.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.