Izrazito moderan i energičan, parfem Ma Dame Eau Fraiche razveselit će one koje u ljetnim mirisima ne traže svoje omiljeno voće ili nadahnuti miris valova, već prštavo osvježenje na gradskom asfaltu

ma dameDrage djevojke, potpuno sam promijenio koncepciju, evo vam nešto svježe i vrišteće", riječi su s kojim je Jean Paul Gaultier najavio svoj prvi ženski miris nakon gotovo deset godina pauze, Ma Dame.

Njegov miris Clasique već je i postao klasika, a nove generacije djevojaka i duhom vječno mladih žena, željele su svoju novu parfemsku prijateljicu. Jednostavna i smjela, u ambalaži fluorescentno ružičastog odsjaja, pokazuje da vrijeme klupskih reflektora i dobrog raspoloženja još nije završilo.

Kao i svaka druga mlada dama i Ma Dame se prilagodila ljetnim uvjetima te svoj cvjetno-voćni koktel u potpunosti lišila alkohola. Umjesto kockicama leda, mirisni koktel osvježila je kapljicama sočnog grejpfruta, koricom naranče i zamamnom malinom. 

Kao i u originalnom mirisu tako u i Eau Fraiche varijanti, u srednjoj noti zavode vas ruža i grenadin, dok postojanost i odlučnost razigranim mirisnim notama daju cedar i mošus.

Izrazito moderan i energičan, parfem Ma Dame Eau Fraiche razveselit će one koje u ljetnim mirisima ne traže svoje omiljeno voće ili nadahnuti miris valova, već prštavo osvježenje na gradskom asfaltu.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.