Crna ili pink - bez obzira na boju, maksi torba Oh Yeahh! u koju sve stane - odlično će izgledati tijekom toplih kasnoljetnih dana. Možete je nositi ako ste još na moru, ali super će se uklopiti i u stajling za grad. Uz Oh Yeahh! torbu stižu i prefini srebrni balzami za usne ovog divnog brenda koji pršti srećom!

oh yeahh

Dvije čitateljice koje na poklon dobivaju svaka svoju Oh Yeahh! torbu (jedna pink, druga crnu) i srebrni Oh Yeahh! balzam za usne, su:

RUžICA SKOPLJAK MASIER, ZAGREB

VESNA ŠNELER, ZAGREB

OH YEAHH! je prvi balzam za usne s dnevnom dozom sreće. Njega usana više nikada neće biti ista jer je riječ o visokokvalitetnom balzamu za usne koji oživljava kožu i podiže raspoloženje, pruža kompletnu i efektivnu zaštitu od UV zračenja, te dolazi u 5 atraktivnih modernih nijansi – bezbojnoj, rozoj, ljubičastoj, narančastoj i crvenoj.

Sreća je ono što tražimo, mala nagrada da se osjećamo bolje. Prvi korak do toga da se osjećamo dobro je da i izgledamo dobro. Na milanskom The Happiness Institute (Institutu sreće) vjeruju da bi sreća trebala voditi naš život, vjeruju u osmjehe, u to da nas ništa ne može zaustaviti kada nam je duša bistra, a um pozitivan. Zato su kreirali, stvorili i testirali proizvodnu liniju baziranu na sreći.

oh yeahh

Prvi od proizvoda The Happiness Institute-a je OH YEAHH! balzam, jedinstveni proizvod u ponudi kozmetičkih proizvoda u ljekarnama. Osnovica balzama je HBC - The happiness boosting complex - formula za pobošanje raspoloženja. Kako djeluje? OH YEAHH! jedini je balzam za usne koji povećava razinu serotonina tzv. "hormona sreće", svojim pažljivo odabranim prirodnim sastojcima, a to su kakao, ekstrakt kivija i Griffonia Simplicifolia (afrička biljka s fitoterapijskim svojstvima). Zahvaljujući svojoj bogatoj triptofanskoj formuli OH YEAHH! već unutar 30 minuta za 2.8 puta povećava razinu serotonina.

oh yeahh

Prvi balzam za usne s dnevnom dozom sreće, osim sastojcima koji aktiviraju sreću, oduševit će vas i jedinstvenim i zavodljivim dizajnom koji ima sigurnosno navoj zatvaranje za kontrolirano i higijensko korištenje, te za bolju zaštitu proizvoda. Atraktivne nijanse dizajnirali su najbolji talijanski make up stručnjaci, a jedan je od rijetkih balzama koji sadrži i SPF 15, što pruža kompletnu i efektivnu zaštitu vaših usana od UV zračenja.

oh yeahh

Uz svoj srebrni Oh Yeahh! balzam za usne, dobivate i svoje "sretne" torbe koje izgledaju precool i sve će vam u njih stati.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.