Prekrasan novi Avonov EdP Cherish je svježa mješavina voćno-cvjetnih nota, koji ostavlja dugotrajan nezaboravan miris. Predstavlja vašu veselu prirodu i proslavlja vašu osobnost koja donosi osmijeh svima koji se uz vas nalaze

avon cherish

Deset čitateljica koje na poklon dobivaju jedan od najvećih parfemskih hitova ovog proljeća - novi Avonov EdP Cherish - su:

NATALIA MILANJA HRIBAR, ZAGREB

MARIJA HUTINSKI, CESTICA

SUZANA ŽERAVICA MILKOVIć, VIROVITICA

ĐURđICA MASLAK, KARLOVAC

KRISTINA MARINčIć, ZMAJEVAC

JANI IGNJATOVIć, SPLIT

ANA KOPčIć, VINKOVCI

DUBRAVKA CAR, DUGA RESA

MARIJA ŠIMUNDIć MUNITIć, ŽRNOVNICA

ANA MATIJA, IVANIć GRAD

Avon Cherish je miris koji vas u svakom trenu podsjeća da cijenite trenutke koji su vas učinili upravo onakvima kakvi jeste. Miris stvoren da proslavi vas i vašu osobnost! neodoljivi novi Avonov EdP je svježa mješavina voćno-cvjetnih nota koji ostavlja dugotrajan nezaboravan miris. Predstavlja vašu veselu prirodu i proslavlja vašu osobnost koja donosi osmijeh svima koji se uz vas nalaze. 

avon cherish

Dočekuje vas vibrirajuće otvaranje s citrusnim notama sočne maline, bujnim bergamotom i jedinstvenim ružičastmi paprom. Tako započinje prasak pozitivne energije koja vodi prema vrlo ženstvenom i osjetljivom srcu mirisa: opojni buket bujnog cvijeta trešnje, božura i latica jasmina koji podvlače tvoju nježnu i tajanstvenu osobnost. U suhim baznim tonovima osjetit ćete toplu mješavinu mošusa i sandalovine koje ostavljajuju neodoljiv trag privlačnosti na koži.

avon cherish

Miris su kreirale dvije poznate kreatorice parfema - Honorine Blanc i Annie Buzantian - po prvi puta spajajući svoju kreativnost sa svojim različitostima. Honorine, s kulturnom ostavštinom Libanona, Pariza i New Yorka, ponosno definira svoj život s tri najvažnije stvari: majka, žena i kreatorica parfema. Annie, čiji mirisi favoriziraju zelene tonove zbog njihove pozitivnosti i svjetlucavosti, kaže: "Moje najbolje kreacije su moje dvije kćeri." Plodna suradnja dviju sretnih majki i iskusnih kreatorica mirisa dovela je do stvaranja novog neodoljivog Avonovog mirisa Cherish - koji slavi jedinstvenu ženu u svakoj od nas. 

Detalje potražite u novom Avonovom katalogu: www.avon.hr

Pročitajte recenziju mirisa: Avon Cherish EdP by Beauty of Dawn

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.