Stres, užurbana svakodnevica, zagađen zrak, obaveze, bile one privatne ili poslovne, sve su to uzročnici koji negativno djeluju na našu kosu. Više od 83 različita tretmana za vlasište i kosu čekaju vas u ponudi popularnog salona gdje se svatko osjeća maženo i opušteno

kalmar beauty salon rijeka

Lijepa i njegovana kosa, nešto je čemu svi težimo, a trendovi se mijenjaju iz sezone u sezonu. Njezina boja i oblik, lako su promjenjive, ali upravo zato – bitno je kosi pružiti odgovarajuću njegu. Ono što često zanemarujemo je upravo pažnja koju bi trebali pridodavati vlasištu, dok uglavnom brinemo jesu li nam ispucali vrhovi. Naravno, i taj dio nije zanemariv, ali njega vlasišta je nešto o čemu bi se puno više trebalo pričati.

kalmar beauty salon rijeka

Upravo jedna takva oaza za kosu - Kalmar Hair & Skin Boutique, njeguje kosu prema individualnoj potrebi. Oduševljene klijentice svjedoče kako su svojom filozofijom o ispravnoj njezi, spasile kosu mnogima. Kalmar Boutique nudi više od 83 različita tretmana za vlasište i kosu, a svaki od njih specijaliziran je i pomno biran. Već pri samom ulasku u ovaj popularni salon, osjeća je pozitivna energija, a svaki klijent i njegove potrebe su uvijek na prvom mjestu.

kalmar beauty salon rijeka

Val nostalgije zapljusnuo je i svijet stiliziranja kose, posebice trendovi 90-ih i s početka 2000-ih. Duga, slojevito ošišana kosa vratila se na velika vrata. Fen i četka ponovno su glavni alati, a rezultat je raskošna, voluminozna frizura u stilu it djevojke i jedne od ikone 90-ih, Cindy Crawford. Varijacije na temu su raznolike, a šiške ili popularni curtain bangs, također su IN frizura ove sezone. Posljednjih godina naglasak je na njegovanju onog što nam je prirodno dano pa stoga, stručnjaci iz Kalmar Boutiquea vole i podržavaju prirodne kovrče, ali prije svega, savjetuju i kako ih pravilno njegovati. Pravilnom njegom kovrče će uvijek biti mekane i sjajne.

kalmar beauty salon rijeka

Ono što je važno naglasiti je kvaliteta kojoj su posvećeni u Kalmar salonu pa će tako vaša kosa biti stilizirana i oblikovana najboljim četkama na tržištu – Ibiza hair. Izrađene su od visokokvalitetnih materijala, a kroz kosu klize savršeno bez zapinjanja i ono što je najbitnije – bez lomnjenja vlasi. Sve linije Kérastase proizvoda, brend K18 te popularni SugarBearHair Vitamini za kosu za kojima su poludjele svjetske zvijezde, samo su dio bogate i kvalitetne ponude koju nudi ovaj salon, a moguće ih je i kupiti te koristiti u toplini vlastitog doma.

kalmar beauty salon rijeka

Osim kosi, Kalmar tim posvećen je i njezi ruku i stopala. Precizna i prekrasna manikura i pedikura, dio su ponude kojoj je teško odoljeti, pogotovo sada kada kreću topliji dani. Izbor boja OPI lakova je malo reći bezbroj, a ukoliko volite imati glatke noge i bezbrižno šetati u haljinama ovo proljeće, depilacija u Kalmaru je nešto dodatno u što ćete se zaljubiti. Ono što je izrazito slatko je činjenica da je Kalmar Boutique – "dog friendly", što znači da je vaš četveronožni prijatelj dobrodošao s vama na tretman u kojem uživate.

Opatijska ulica 9 u Rijeci, u sklopu Hilton Rijeka Costabella Beach Resorta, mjesto je čiji holistički pristup svakodnevno privlači brojne klijente.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.