Skrolajući Instagramom, možemo primijetiti kako se prirodan izgled i make-up vraćaju na velika vrata. Jedan od zaštitnih znakova nude make-upa su uvijene i duge trepavice te zaglađene i stilizirane obrve, kakve možemo vidjeti i na svjetskim pistama, a na naša vrata donosi ih Kallos Studio & Academy 

kallos lash and brow lift

Trendovi ljepote koji promoviraju prirodan, čist izgled i make-up počivaju na skandinavskoj estetici koja asocira na prirodu, čistoću, jednostavnost, brigu o sebi, ali i okolišu. Upravo zato, mijenjaju se i beauty navike te stav o tretmanima i proizvodima. A sa svjetskim trendovima, uvijek u korak ide Kallos Studio & Academy, u kojem se tretmani uljepšavanja trepavica i obrva odvijaju po najvišim standardima.

Kallos Studio cijela2

Obrve se stiliziraju bez gelova ili olovaka, a trepavice su vizualno duže bez maskara. Time se ostvaruje san svake žene jer mnogobrojni kozmetički proizvodi više nisu potrebni. Svaki tretman upotpunjen je i 3D filerom, koji poput botoxa zaglađuje i popunjava dlaku. Osim što se tretmani odlikuju po stručnom i kvalitetnim pristupom, Kallos je prvi hrvatski brand koji je kreirao potpuno vegansku kolekciju profesionalnih  lash&brow proizvoda, čime je ponovno potvrdio status jedne od najvećih regionalnih beauty akademija. Zalaganje Martine Krajinović Gülsün, vlasnice i osnivačice Kallos Studio & Academy nedavno je prepoznato i nagrađeno na dodjeli Balkan Awards. Ova prestižna manifestacija okuplja brendove, poduzetnike i javne osobe iz cijele regije, a postala je važno mjerilo poslovne izvrsnosti samih dobitnika.

Kallos Studio cijela5 (1)

Od 2004. Balkan Awards dodjeljuje nagrade pojedincima i organizacijama koji su ostvarili iznimne rezultate u područjima umjetnosti, mode, obrazovanja, turizma, ženskog poduzetništva. Upravo je u potonjoj kategoriji trijumfirala Martina Krajinović Gülsün, vlasnica beauty brenda i jedna od najtraženijih međunarodnih beauty edukatora, s posebnim naglaskom na obrvama i trepavicama, što je podigla na vrlo visok nivo.

kallos obrve i trepavice

Nagrada je sasvim logičan slijed Martininog dosadašnjeg rada. Jedan od glavnih aduta i razlog uspjeha jest i inzistiranje na stalnoj nadogradnji i prenošenje znanja jer Kallos Studio & Academy je mjesto gdje se educiraju mnogi beauty artisti. Osim na beauty tehničare, znanje se prenosi i na klijente. Martina naglašava kako je iznimno bitno da klijenti znaju sve o tretmanu kojem se podvrgavaju te da shvaćaju važnost pravilne njege kože, od koje sve počinje. Temeljitost i stručnost na svakoj razini razlozi su zbog kojih se stari klijenti iznova vraćaju, a novi svakodnevno dolaze u Kallos Studio & Academy.

Kallos Studio cijela3

Ovu super liniju za trepavice i obrve možete nabaviti na kallosprolashcollection.com, dok se salon i akademija nalaze na adresi Karla Metikoša 2.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.