Manija kovrčave kose nikako da prestane, dapače, valovi i lokne su hair-trend broj jedan ovog proljeća. Kako bi vaše kovrče bile što bujnije i zdravije, malo smo „prokopali" po novim proizvodima i naišli na ovaj sjajni trio iz L'Oréal Professionnela

kovrčava kosa

Živahne i prirodne ili glamurozne i senzualne, kovrče se smatraju jednim od simbola ženstvenosti. Žene ih više ne doživljavaju kao prokletstvo, već kao blagoslov. Štoviše, pospremite pegle za kosu, jer danas možemo govoriti o totalnoj „maniji kovrča". Ovo je proljeće totalno u znaku raskošne, valovite ili kovrčave kose. Bez obzira radi li se o modnim pistama ili holivudskom crvenom tepihu, trend je prekrasna kovrčava kosa.

Tekstura kovrčave kose vrlo je zahtjevna i trebaju joj proizvodi koji će omogućiti kontrolu kovrča i definiciju te kosi pružiti potrebnu vlagu. Hranjene i njega za njih je must u proizvodu.

L'Oreal Professionnel ispunjava očekivanja žena koje ne žele nekontrolirane, već prekrasne i oblikovane kovrče. Predstavljamo liniju za kovrčavu kosu pod imenom Curl Contour. Riječ je o prvoj liniji koja kovrčavoj kosi pruža i definiciju i intenzivno hranjenje: oblikovane kovrče sa savršenim, dugotrajnim rezultatima.

Svi proizvodi iz linije Curl Contour hrane i vlaže vlakna kose za prekrasne kovrče:

CURL CONTOUR šampon - Hranjivi šampon za definiranje kovrčave kose. Pakiranje: 250 ml, cijena: 94,00 kn

CURL CONTOUR maska - Hranjiva maska za definiranje kovrčave kose. Pakiranje: 200 ml, cijena: 152,00 kn

CURL CONTOUR sprej - Hranjivi sprej za definiranje kovrčave kose Pakiranje: 125 ml, cijena: 136,00 kn

Napomena: Proizvodi Curl Contour, kao i svi ostali proizvodi L'Oreal Professionnel, dostupni su samo u vodećim frizerskim salonima.

l'oreal professionnel curl contour

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.