Iako je na tržištu prisutan već desetljećima, legendarni talijanski brend dekorativne kozmetike prošle se godine vratio u velikom stilu i novom ruhu kojega su oduševljeno prihvatile ljubiteljice make-upa. Kao apsolutni imperativ sezone u svijetu dekorativne kozmetike, Naj Oleari je predstavio mat tekući ruž za usne Lasting Embrace Lip Colour koji je prva isprobala ambasadorica brenda Anja Alavanja Romac

naj oleari u arena centru

U Oazi ljepote novootvorene parfumerije Müller u zagrebačkom Arena Centru predstavljeni su noviteti legendarne talijanske dekorativne kozmetike Naj Oleari. Iako je na kozmetičkom tržištu prisutan već nekoliko desetljeća, ovaj se brend prošle godine vratio u velikom stilu i u posve novom ruhu kojega su oduševljeno prihvatile sve ljubiteljice make-upa, a od sada je dostupan i na ovom prodajnome mjestu.

naj oleari u arena centru

Kao apsolutni imperativ sezone u svijetu dekorativne kozmetike, Naj Oleari je predstavio mat tekući ruž za usne Lasting Embrace Lip Colour. Riječ je o vrsti ruža koji zaokružuje i obogaćuje linije proizvoda za usne svojim jedinstvenim svojstvima. Odlikuje ga baršunasta i kremasta tekstura, a za razliku od ostalih ruževa, za postizanje potpune, intenzivne boje, dovoljan je tanki sloj na usnama. Nakon nanošenja, ovaj se ruž brzo suši, stvarajući lagani sloj koji se ne lijepi te, zahvaljujući postojanim pigmentima, ne zahtijeva popravljanje tijekom dana. Osim toga, riječ je o no-transfer i kiss-proof proizvodu koji se ne prenosi i otporan je na poljupce! 

naj oleari u arena centru

Atraktivne Naj Oleari novitete došle su isprobati i voditeljica te ambasadorica brenda Anja Alavanja Romac i  modna agentica Tihana Harapin Zalepugin.

naj oleari u arena centru

naj oleari u arena centru

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.