„Kućna“ verzija brow lifta po prvi puta dostupna je i u Hrvatskoj, lansiran je ekskluzivni proizvod s kojim će klijenti imati priliku, efekt kakav se do sad mogao postići samo u salonima, ostvariti samostalno u vlastitom domu.

brow lift za doma

Brendova je bezbroj, ali na kraju, kao i u svemu, prvo mjesto zauzimaju oni najkvalitetniji i najvjerodostojniji. Kako se često kaže – oni koji zaista i rade svoj posao. Odlazak u salone, bijeg je od stvarnosti za svaku pripadnicu nježnijeg spola i izlaskom iz istoga, apsolutno se osjećamo bolje. Ali, kada bi neki od tretmana mogli napraviti sami, ukoliko je njihova primjena jednostavna i rezultat savršen, to bi uistinu kupilo svačije slobodno vrijeme.

Martina Krajinović Gülsün, šire poznatija kao MARTINA KALLOS, vlasnica istoimene Kallos Academy te osnivačica Kallos Beauty brenda, profesionalnih proizvoda za obrve i trepavice, ponovo oduševljava žene diljem regije. Ovoga puta je odlučila ponuditi nešto do sada neviđeno u „kućnoj verziji“.

brow lift za doma

“Put your BROW on”, naziv je kampanje u čijoj je glavnoj ulozi zasjala divna Ivana Mišerić.

„Ivana Mišerić prvo je zaštitno lice Kallosa iz 2018. godine i još uvijek moja prva “lash&brow crush” jer ima tu iskrenu i prirodnu, veselu energiju kakvu želimo dočarati našim klijentima i korisnicima. Budući da ima osjetljive oči i tanku dlaku obrva, većina tretmana joj ne odgovara. Zato je Ivana savršen odabir za Kallos brand jer predstavlja jednu cijelu generaciju žena koje žele imati lijepe obrve“ – dodaje Martina.

Martina, vođena idejom da njega obrva treba biti bitna i jednostavna, osmislila je prvu maloprodajnu kolekciju proizvoda za sve žene i muškarce. Riječ je o must have novitetu imena HOMEBOX – Brow lift kit. Primjena je toliko jednostavna da će kako ona tvrdi, dečko curi u okruženju vlastitog doma moći napraviti ovaj tretman slijedeći jasne i svima shvatljive korake.

brow lift za doma

Osim što služi za stiliziranje, Brow lift kit također ima i funkciju obnavljanja obrva. Izrazito nježan i siguran, ovaj VEGANSKI proizvod, u samo 30-ak minuta, osigurava onaj „fashion look“, kakav upravo i žele svi zaljubljenici u lijepo oblikovane obrve. Svi Kallos proizvodi za obrve su, osim dekorativni i preparativni te imaju funkciju njege i regeneracije obrva.

Martina je pri izradi homebox-a mislila na apsolutno sve, pa se tako na pakiranju može pronaći QR kod, na kojemu je dostupan video tutorial. U njemu voditeljica te ujedno i zaštitno lice ove kampanje, Ivana Mišerić, sama sebi radi tretman i daje upute kako postići savršen izgled obrva u samo nekoliko minuta.

brow lift za doma

Kao jedna od začetnika ekstenzija trepavica u Hrvatskoj te osoba zaslužna za razvoj "lash i brow" industrije diljem Europe, Martina je uistinu vizionar po pitanju beauty trendova. Nakon godina provedenih u salonu, usmjerila je svoje djelovanje u edukacije i na osposobljavanje drugih tehničara kroz Kallos akademiju. Danas je direktorica velikog branda u sklopu kojeg, zahvaljujući godinama specijaliziranja u području trepavica i obrva, ispunjava želje i potrebe klijenata i klijentica.

brow lift za doma

Činjenica da je Martina prvi hrvatski LASH & BROW sudac i da je kao sudac i predavač, proputovala cijeli svijet i održala stotine predavanja na različitim lash&brow kongresima, od Europe do SAD-a, a i da je mnogih međunarodnih nagrada i priznanja, i više nego dovoljno govori o njezinim uspjesima i predanosti ovome poslu.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.