Zaključak je jednostavan - ovoga ljeta, pramenovi se vraćaju na velika vrata. Želite li svojoj kosi dati malo živosti i dinamike, a niste raspoloženi za velike promjene, pramenovi su pravi izbor. Pogledajte prekrasan lookbook s prijedlozima nijansi iz L'Oréal Professionnela

balayage copacabana, l'oreal professionnel

Dakle, uniformna boja kose ne prolazi ove sezone. Isto tako, ne prolaze niti jako istaknuti pramenovi koji se vide „iz aviona". Idealna verzija je negdje u sredini - pramenovi toliko decentni da tek nježno osvježavaju vašu kosu. Također, s pramenovima treba biti oprezan i dati ih raditi samo u salonima gdje su frizeri vrlo vješti. Jer, pramenovi su usluga rađena po mjeri koja zahtjeva preciznu aplikaciju i razumijevanje samog procesa. To je usluga koja više od bilo koje druge ističe ekspertizu samog frizera.

balayage copacabana, l'oreal professionnel

Oduševljeni smo novim Balayage Copacabana nijansama pramenova iz L'Oréal Professionnela, inspiriranima Brazilom, koji pružaju kosi sjaj i nevjerojatnu blistavost. Vaša će kosa izgledati kao da je okupana brazilskim suncem. Nakon Balayage pramenova, dužine i vrhovi bit će svjetliji od izrasta. Doživite pramenove kao rumenilo za lice, koje licu daje zdrav izgled u svakome trenutku. Za žene koje vole diskretan, ali moderan izgled, a pritom žele zadržati svoju prirodnost.

balayage copacabana, l'oreal professionnel

Copabana Balayage nudi različite tehnike za postizanje različitog učinka: Copacabana 3D (3 različite boje koje kosi pružaju novu dimenziju); Copacabana Horizon (za žene koje intenzivno prate trendove); Copacabana Brunette (idealan za tamnu kosu i isticanje kontrasta); Copacabana Sun Kiss (nanosi se rukama za savršen rezultat).

Ekskluzivno u vodećim frizerskim salonima.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.