Ovog proljeća i ljeta, između ostalih trendova u make up-u (a mnoštvo ih je), u trendu su usne u boji bobičastog voća. Berry lips trend zahvatio je svjetsku beauty zajednicu pa niz nijansi usana u tonovima bobičastog voća možete vidjeti na revijama, na slikama na Instagramu, na nizu slavnih žena... Jednako su „IN" svjetlije crvene boje poput tonova maline ili trešnje, kao i one tamnije poput kupine ili borovnice

Irena Herceg
Irena Herceg

Beauty Tips & Tricks

Za razliku od zimskog perioda, kada su nam također u trendu bile ove boje usana i kompletan intenzivan „vamp" make up, ljetni trend su laganije i nježnije teksture ruževa i svakako sjajila za usne. Uz boje bobičastog voća na usnama, ostatak lica je minimalno našminkan jer ljeto zahtijeva vrlo malo make up-a na licu zbog vrućine - samo su nam istaknute usne.

Kako bi ove boje ljeti, tijekom dana, što prirodnije izgledale na vašim usnama, nanesite ruž u tankom sloju i lagano ga utapkajte i razmažite prstima. Za večernji „look" kreirajte intenzitet boje na usnama s kojim se najbolje osjećate. To može biti intenzivna mat ili sjajna varijanta ili sjajilo za usne nježne boje bobičastog voća. Ove sezone, sve ono što vam je potrebno jest – dobra podloga, malo rumenila, maskara i ruž u omiljenoj berry nijansi.

berry lips

berry lips

Kako biste se lakše odlučile, sugeriram nekoliko ruževa, meni omiljenih boja, nježnih i hidratantnih tekstura koje često koristim: Rouge G de Guerlain 21 Gala, Rouge G de Guerlain 69 Gwen, Avon Hidrokolor ruž Berry Cute i Avon Hidrokolor ruž Revenge.

berry lips

berry lips

Više informacija na: www.irenamakeupartist.com

berry lips

Avon Berry Lips Revenge

berry lips
Guerlain G de Guerlain 69 Gwen

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.