Schwarzkopf Professional s novim brendom OIL ULTIME otvara vrata u svijet premium njege koja kosi i tijelu vraća ravnotežu. Proizvodi obogaćeni uljima, koja se već tisućama godina koriste u medicinske i kozmetičke svrhe, ističu istinsku ljepotu pojedinca i dokazuju da je ona savršen spoj vanjskog sjaja i unutarnje ravnoteže

oil ultime

Pročišćena, 100% prirodna ulja kao glavni sastojak OIL ULTIME proizvoda kosi daju zavodljiv sjaj i glatkoću, a aromatična esencijalna ulja oslobađaju od svakodnevnog stresa. Tako uređivanje najvažnijeg modnog dodatka – kose, proizvodima od argana, marule, ruže i indijske smokve prestaje biti dosadna dnevna rutina i postaje pravo aromaterapeutsko iskustvo, dragocjeno vrijeme za sebe i opuštanje od užurbanog načina života. Oil Ultime ulja za završnu njegu linija su dragocjenih, prirodnih ulja koja pomažu njegovati i zagladiti različite tipove kose, a samoisparavajuća ulja osiguravaju lagane rezultate bez otežavanja. Kosa je iznimno mekana, sjajna i lagana za oblikovanje bez obzira na tip kose.

oil ultime

oil ultime

Dok Oil Ultime Marula ulje za završnu njegu brine o tankoj i srednje debeloj kosi, Oil Ultime Rose hidratizira tanku i oštećenu kosu, Oil Ultime Argan uljepšava deblji tip kose, a Oil Ultime Barbary ulje za završnu njegu intenzivno obnavlja grube i suhe vlasi. Koristeći najdragocjenije sastojke, od visoko učinkovitih prirodnih, pročišćenih ulja do osnažujućih, aromatičnih esencijalnih ulja, Oil Ultime klijentima u salonu omogućava bijeg od užurbane dnevne rutine, baš ono što je potrebno svakome u današnje vrijeme.

oil ultime

Pregled asortimana ulja:

Oil Ultime Marula ulje za završnu njegu
Njeguje tanku do srednje debelu kosu
Prep MPC: 5ml – 35,00kn; 100ml – 245,00kn

Oil Ultime Rose ulje za završnu njegu
Hidratizira oštećenu tanku do srednje debelu kosu
Prep MPC: 5ml – 35,00kn; 100ml – 245,00kn

Oil Ultime Argan ulje za završnu njegu
Uljepšava srednji do debeli tip kose
Prep MPC: 5ml – 35,00kn; 100ml – 245,00kn

Oil Ultime Barbary ulje za završnu njegu
Intenzivno obnavlja i njeguje iznimno suhu i grubu kosu
Prep MPC: 5ml – 35,00kn; 100ml – 245,00kn

Proizvodi su dostupni u Schwarzkopf Professional partnerskim salonima, Hairshopu (Tuškanova 37) ili na www.hairshop.hr

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.