Svjesna situacije na polju beauty edukacije, ali upoznata i s ostalom problematikom “Do It Yourself” radionica izrade kozmetike, poznata farmaceutkinja Mirela Ilenić, koja je godinama vodila radionice za izradu kozmetike, vraća se na scenu. Možda zvuči odviše bombastično, ali mnogima njezin povratak u svijet kozmetičkih radionica nakon gotovo tri godine odsustva, znači puno

skinfinity radionice, mirela ilenic

Mirela Ilenić, nakon punih 18 godina rada u svijetu kozmetike i farmaceutske industrije, danas je voditeljica razvoja novog hrvatskog brenda kozmetike - Skinfinity. Njezin put od proizvodnje, prodaje, razvoja pa do stručnog medicinskog suradnika daje joj mogućnost educiranja u čemu se u proteklim godinama i dokazala, okupivši brojnu publiku željnu znanja i kvalitetnih sirovina. Kroz proteklih nekoliko godina posebno se posvetila razvoju inovativnih hrvatskih kozmetičkih proizvoda koji su danas dostupni na tržištu pod visoko kvalitetnim i estetski definiranim imenom Skinfinity.

U vremenu izbivanja s edukacijske scene uočila je potrebu pokretanja novih ciklusa radionica kojima će svima zainteresiranima za izradu vlastite kozmetike pružiti vrhunsko znanje i stručnost, potkrijepljene iskustvom. Radionicama je cilj pružiti znanje, ali i vrhunske sirovine. I sve to pod okriljem Skinfinityja.

skinfinity radionice, mirela ilenic

Od veljače 2019. kreću dvije radionice s već provjerenim konceptom rada, a uključuju cjelovite recepte, tehnološki proces i na kraju sam proizvod. Temama će radionice uvijek biti aktualne.

Tema radionica u veljači je SUHA KOŽA. Prva radionica će biti pokaznog tipa s maksimalnim brojem od 30 polaznika. Uključivat će 4 recepture unutar predavanja, ali i prikaz procesa od prve do zadnje faze nastajanja kozmetičkog proizvoda.

Druga radionica je tzv. radna i kao takva uključivati će maksimalno 10 polaznika. Njih će na radnim jedinicama čekati sav pribor i sirovine za rad, a uz pomoć Mirele Ilenić proći će čim samostalnije cijeli proces izrade kozmetičkih proizvoda koje polaznici potom nose kući za vlastitu upotrebu.

skinfinity radionice, mirela ilenic

Edukacijske radionice nemaju ograničenja u godinama niti su podijeljene na muškarce ili žene. Jer uostalom i osnovna njega i potreba za zdravom i lijepom kožom ne poznaje granice.

Mirela Ilenić, koja je danas voditeljica razvoja inovativnog hrvatskog brenda kozmetike Skinfinity, stručnjakinja je s vještinama prenošenja znanja o čemu svjedoči i tim suradnika koji okuplja oko sebe. Stoga ne treba čuditi da je interes za radionicama i prije službenih najava bio izuzetan.

Suha koža je aktualan problem s kojim se susrećemo u (post)zimskom periodu, stoga će svima koji se odluče na radionice sadržaj itekako biti koristan. Za sve koji ne mogu doći izraditi vlastite kozmetičke proizvode na radionicama tu je jedinstveni boutique prostor Skinfinityja na adresi Tkalčićeva 80 u Zagrebu, gdje možete kupiti proizvode istoimenog brenda, a za suhu kožu posebno se preporučuje maslac za tijelo.

Za sve detaljne informacije:

Mail: boutique@skinfinity.hr
Tel: 01-5628-126

https://skinfinity.hr/
Skinfinity Facebook
Skinfinity Instagram

Skinifinity Boutique, Tkalčićeva 80, Zagreb

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.