Otkrijte zapanjujuće nijanse novih L'Oréal Paris sjenila za oči kao stvorenih za realiziranje ekskluzivnih lookova. "Zahvaljujući ovom proizvodu, svaka žena može postići izgled koji želi sa samo jednom paletom boja. Svatko može postati vizažist kod kuće.", Orrea Light, dizajner boja iz L'Oréala Paris

l'oreal paris color riche les ombres smokey

Sjenila Color Riche Les Ombres donose jedinstven, bogat izbor boja u neodoljivo privlačnim pakiranjima. Crna i zlatna ujedinjene su u pakiranju za prave modno osviještene žene – ultimativan šik kojeg ćete poželjeti posvuda nositi sa sobom. Definitivno najtraženiji beauty dodatak za jesen 2012., sjenilo Color Riche Les Ombres dolazi u tri "pret-à-porter" kolekcije boja, za ultimativan izgled.

l'oreal color riche les ombres smokey

Kolekcija Smoky: S ugrađenim tušem, oči se oblikuju i naglašavaju, a istovremeno sjenčaju. Usavršavanje umijeća šminkanja sa "smokey eyes" efektom nikada nije bilo tako jednostavno. Šik, profinjeno, a nikad previše – savršeno za svakodnevnu rutinu uljepšavanja.

Otkrite Color Riche Le Ombres Smoky nijanse: E2 Nude Lingerie; E4 Marron Glace; E5 Velours Noir; E8 Bleu Mariniere

l'oreal color riche les ombres luminous

Kolekcija Luminous: Osvijetlite noć blještavim paletama sjajnih boja poput dragulja na svojim kapcima. Iznimno sjajne boje donose sofisticirane rezultate šminkanja, a vaše oči jednostavno blistaju. Od sada je noć pravo vrijeme da vaše oči zablistaju pomoću Color Riche Le Ombres sjenila iz kolekcije Luminous:

Boja koju morate imati: P3 Baies d'Emeraudes - svjetlucajuće zelena, boja dragog kamenja omogućiti će da vaše oči zablistaju u sjaju blještavih dragulja. Sjaj bogatih boja trenutno osvjetljava oči i stvara zavodljiv, magnetski pogled.

l'oreal color riche les ombres shocking

Kolekcija Shocking: Eksplozija boja u sjenilu Color Riche Les Ombres iz kolekcije Shocking prelazi sve granice i stvara efekt na očima koji oduzima dah. Rezultat šminkanja je intenzivan, a boje su toliko sjajne i provokativne, za oči kao na modelima na pistama visoke mode.

Boja koju morate imati: S3 Disco Smoking - otkrijte karneval boja u sjenilu sa savršeno ujednačenim toplim i hladnim nijansama. Boje se jednostavno kombiniraju za stvaranje zapanjujućeg i kreativno živopisnog efekta na očima.

l'oreal color riche les ombres luminous i shocking

Osjetilna tekstura: sjenila Color Riche Les Ombres imaju kremastu, glatku i svilenkastu teksturu koja omogućuje precizno i ugodno, osjetilno nanošenje na oči. Sjenila Color Riche Les Ombres prekrivaju vaše očne kapke velom intenzivne boje, a izgled vaših očiju postaje vaš najljepši ukras.

Tehnološki napredan aplikator: za osiguranje preciznosti profesionalnog vizažiste, aplikator sjenila Color Riche imaju dva vrha za precizno nanošenje. S jedne strane klasičan pjenasti aplikator za ravnomjerno nanošenje čiste boje, a s druge četkica pod kutom za efekt iscrtavanja linija, kao tušem.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.