Francuska manikura - slavni French - nikada ne izlazi iz mode. Godinama smo voljeli nositi French na noktima u klasičnom izdanju - popularni bijeli vrh nokta s nude, mliječnom podlogom. Moje klijentice naprosto su ga obožavale (i obožavaju ga još uvijek). No sada imamo priliku nositi French u malo drugačijem izdanju - u veseloj i razigranoj verziji - obožavanim ljetnim intenzivnim bojama - žuta, plava, narančasta, koraljna, ljubičasta, ružičasta... Kombinacije su bezbrojne

color tip french

Totalno šik, vlasnica Color Tips French manikure (manikure sa šarenim vrhovima) nesputana je i neopterećena kombinacijama, spremna za eksperimente i igre bojama. Pravila u slaganju boja nema, sve se može kombinirati prema željama klijentica (ono što vam se sviđa, to složimo:)). Ovo je jednostavno jedna otkačena, vrckava i razigrana manikura, koja privlači poglede i savršeno se slaže s ljetnim kombinacijama odjeće. 

color tips french

Zamislite npr. ljetne pletenice, traperice i jednostavnu lepršavu košuljicu te uz to jednu veselu, šarenu kombinaciju Color Tip francuske manikure.

color tips french

color tips nokti

French manikura u boji može se realizirati običnim lakovima ili trajnima. Za nekoga tko voli često mijenjanje boja, preporučujemo obične lakove. Inače, obožavani i popularni trajni lak nas čini puno komotnijima i sigurnijama da ćemo imati lijepu i urednu manikuru i do tri tjedna.

Cijena: 120 - 150 kn

josipa nenadic

Trendove manikure za vas svakog mjeseca donosi Josipa Nenadić

Salon Josipa Beauty & Pro
Horvaćanska cesta 31 C, Knežija, Zagreb
Telefon: 3010-816
Mob:  098-184-1756 
Facebook Josipa Beauty & Pro
Instagram Josipa Beauty & Pro

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.