Ako imate problema s prekomjernom dlakavošću, super rješenje je Bioxet - prva krema na biljnoj bazi, koja čini dlačice tanjima, a s vremenom i potpuno nevidljivima, kako na licu, tako i na tijelu. Usto, hidratira i njeguje kožu poput uobičajene kreme za lice ili mlijeka za tijelo

bioxet krema za uklanjanje dlacica

Bioxet nije preparat za depilaciju, već krema za smanjenje dlakavosti, koja sadrži biljne ekstrakte i dermatološki je sigurna. Za uklanjanje dlačica s lica koristi se Bioxet krema za lice (za suhu i masnu kožu), dok se Bioxet krema za tijelo može nanositi na sve dijelove tijela s kojih se žele ukloniti neželjene dlačice (osim unutarnjeg genitalnog područja i sluznice).

Kako djeluje Bioxet?

Dlake se razvijaju i rastu u nekoliko faza, a vidljivi dio dlake je mrtvi dio. Stanice dlake koje se obnavljaju leže u folikulu dlake. Uklanjanje dlačice iz korijena omogućuje aktivnim sastojcima Bioxeta da lakše prodru u kožu, stoga se preporuča nanijeti kremu odmah nakon epilacije, kada su pore široko otvorene. Bioxet sprječava ishranu korijena dlake i blokira utjecaj hormona na njihov rast. Upravo to dovodi do postupnog slabljenja i smanjenja broja neželjenih dlačica. U slučaju osjetljive kože potrebno je kremu nanijeti pet do šest sati nakon uklanjanja dlačica.

Dokazani rezultati

Učinkovitost Bioxeta potvrđena je i u kliničkim ispitivanjima na Fakultetu za farmakologiju Istambulskog sveučilišta, Odsjek za kozmetologiju, koje je vodio voditelj tog odjela prof. Gulgun Yener. Zbog svojih izvanrednih rezultata, Bioxet je predstavljen i na dva međunarodna kongresa: 2005. na Svjetskom kongresu protiv znakova starenja u Monte Carlu te 2006. na Međunarodnoj akademiji kozmetičke dermatologije, koja se održala u Melbourneu. Rezultati testova neškodljivosti i djelotvornosti pokazali su da je Bioxet dermatološki siguran i fizikalno-kemijski stabilan proizvod što je potvrđeno i od strane Dermatesta, vodećeg Europskog dermatološkog istraživačkog instituta.

sanja petek modric i leona paraminski

Bioxet su u zagrebačkom restoranu Apetit predstavile dermatovenerolginja dr. Sanja Petek Modrić i glumica Leona Paraminski

Dr. Petek Modrić objasnila je na koji način Bioxet djeluje i po čemu se razlikuje od ostalih metoda uklanjanja dlačica: "To je prva krema za uklanjanje dlačica na biljnoj bazi, koja je pokazala odlične rezultate nakon redovite i pravilne uporabe. Za najbolje rezultate preporučeno je nanošenje Bioxeta dva puta dnevno, u periodu od tri mjeseca, na mjestima na tijelu s kojih su prethodno uklonjene dlačice nekom od metoda epilacije." objasnila je dr. Petek Modrić.

Cijena Bioxet kreme za lice je oko 140,47 kuna, a cijena Bioxet kreme za tijelo je oko 176,50 kuna.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.