Ovog proljeća, što se make-upa, tiče, pravilo manje je više ne dolazi u obzir. Nude look je out, a dramatičan look je in, posebno kada je riječ o očima. Jaka maskara, istaknute obrve i intenzivna sjenila obilježit će novu beauty sezonu

proljetni avon look

Dramatičan pogled glavni je adut ovog proljeća – istaknite svoje obrve i trepavice te se odvažite na intenzivne nijanse sjenila, tuševa i olovala za oči.

Nova maskara koja će trepavicama dati dužinu, volumen i tamnoću dolazi iz Avona. S novom Big&Multiplied maskarom uputit ćete svoj najizrazitiji pogled ikada! Nova formula razdvaja i definira svaku trepavicu dajući im intenzivan volumen, dok revolucionarna četka doseže do trepavica za koje niste ni znali da imate.

proljetni avon look

Recite zbogom grudicama i mrljama. Kremasta gel formula sa Smart SLIP tehnologijom ne lijepi trepavice, trenutno definira jednu po jednu trepavicu za pojačan volumen bez grudica. Pogodna je i za najosljetljivije oči. Otkriva 43% više trepavica nego obična maskara, stvarajući dramatičan neodoljiv izgled. Dozvolite svojim trepavicama da ostvare svoj puni potencijal, u trenutku.

Kombinirajući najbolje od četke s omiljenim kvalitetama češlja, ova posebna dvostruka četkica dizajnirana je za vrhunsko razdvajanje trepavica: doseže čak i najkraće trepavice. Duge čekinje ne samo da savršeno razdvajaju svaku trepavicu, nego ih i češljaju te tako pripremaju za nanos maskare. U kanalima se nakuplja maksimalna količina maskare idealna za dramatičan izgled: volumen i gustoću trepavica.

Nijanse: crna i crno-smeđa
Cijena: promotivna ponuda 49 kn

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.