Iako gel sam po sebi ne oštećuje nokte, nanošenje ili uklanjanje gela može itekako imati negativan utjecaj na njihovo zdravlje. I sami klijenti kozmetičkih salona brinu o štetnosti učestalog geliranja noktiju. Mogući problemi koji se mogu javiti su lomljenje ili stanjivanje ploče nokta, njihovo listanje i općenito narušavanje zdravlja nokta. Ako volite i nosite gelirane nokte, ovi proizvodi će vam svakako biti od pomoći

opi gel break

Ako volite gelirane nokte i ne želite od njih odustati, važno je da oni budu pravilno njegovani. Bogat njegujućim vitaminima i mineralima, O.P.I. Gel Break sastoji se od tretmana baznim lakom, bojom koja je dostupna u tri nijanse kako bi odgovarala svim tonovima kože i zaštitnim top coatom koji vraća zdravlje noktu u samo tjedan dana.

Tri koraka u njezi nokta:

1. serum base coat
2. boja koja odgovara svakom tonu kože
3. zaštitni top coat

opi gel color

Gel Break vraća zdravlje noktima nakon eventualne štete nanesene geliranjem noktiju. Nokti su zdraviji nakon samo tjedan dana, a tretman možete koristiti uvijek kada nokti trebaju odmor od gela. Nakon ovakvog odmora, klijentice koje vole gelirane nokte se ne moraju vraćati upotrebi gela, već mogu koristiti O.P.I. GelColor, lak za nokte s gel efektom koji ne oštećuje nokte. GelColor lakovi pružaju dugotrajnost gela, prekrasne boje i besprijekornu manikuru.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.