Tajna blagotvornog učinka kozmetike Caudalie jest savršena sinergija triju aktivnih sastojaka iz grožđa i vinove loze - polifenoli iz koštica grožđa, resveratrol iz trsja vinove loze te viniferin iz srži vinove loze. Prezentacija kozmetike Caudalie u zagrebačkom Hotelu Regent Esplanade bila je ekskluzivna priča o ljepoti i blagotvornosti grožđa, vina i znanja

caudalie, bertrand i matilde thomas

Priča o francuskom kozmetičkom brandu Caudalie doista je jedinstvena. Priča je to o grožđu, vinu, strasti, ljubavi i kreativnosti. Osnivači branda Caudalie su Bertrand i Matilde Thomas, supružnici koji su svoje znanje o vinogradarstvu upotpunili farmaceutskim znanjem dr. Vercauterena s Farmaceutskog sveučilišta u Bordeauxu. On im je, naime, objasnio koliko su polifenoli izolorani iz koštica grožđa moćan antioksidans i kako imaju nevjerojatan učinak na sprječavanje starenja kože.

caudalie, vinoterapija

Kozmetički brand Caudalie, Bertrand i Matilde, pokrenuli su 1993. i osvojili svijet svojim prekrasnim proizvodima na bazi grožđa te konceptom vinoterapije koja se može isprobati u njihovim luksuznim spa centrima. Tajna blagotvornog učinka kozmetike Caudalie jest savršena sinergija triju aktivnih sastojaka iz grožđa i vinove loze - polifenoli iz koštica grožđa, resveratrol iz trsja vinove loze te viniferin iz srži vinove loze. Na bazi ova tri aktivna sastojka Caudalie u ponudi ima cijelu paletu proizvoda za njegu lica i tijela. Proizvodi ne sadrže parabene, mineralna ulja, umjetna bojila, ftalate, fenoksietanole ili natrijev laureth sulfate. Također, nisu testirani na životinjama.

Ako vas zanima kakve su teksture proizvoda, riječ je većinom o vrlo laganim, nemasnim i profinjenim teksturama, prekrasnog svježeg grožđanog mirisa koji na koži ostavljaju osjećaj svježine i glatkoće. Čak i u Caudalie anti-age kremama i serumima nema masnoće i težine kakvu često posjeduju proizvodi protiv starenja kože.

mirisi caudalie

Za početak, od palete proizvoda Caudalie, predstavljamo vam nove, prekrasne mirisne vodice Fleur de Vigne, The de Vigne i Zeste de Vigne, tri svježa i očaravajuća mirisa koji spajaju note grožđa, citrusa i cvijeća. Koncipirani su kao vinogradski mirisi jutra, podneva i večeri, a na koži ostavljaju vrlo decentan i osvježavajući trag.

Cijena Fleur de Vigne, The de Vigne i Zeste de Vigne 50 ml: 176 kn; od sredine listopada u boljim ljekarnama

P.s. Ako ste se upitali što znači riječ Caudalie - ona označava jednu sekundu u kojoj se aroma vina zadržava u ustima. Što više caudalies vino ima, to je kvalitetnije. Sada znate i to ;)

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.